Animal planet kommer göra mig galen

Igår var en värdelös dag och jag trodde den här dagen skulle vara densamma. Gick upp vid 10, åt frukost och kolla på Animal planet. Animal planet liksom! Så tråkigt hade jag. Sen såg jag på ett reseprogram om Nya Zealand och dem besökte alla ställen jag vart på! Jag blev alldeles uppspelt och ville peka på ställena och skrika "Där har jag vart!" men ingen var hemma så jag fick ligga i soffan för mig själv och drömma bort. Blev deprimerad när reseprogrammet var slut för då insåg jag att jag faktiskt var hemma i Sverige. Gick hemma och deppade för mig själv när sedan Charles från Australien ringde! Han är världens bästa, fick mig att skratta igen. Han gjorde verkligen min dag. Trodde jag skulle va kass på engelska nu men jag var nästan bättre än när jag drog haha. Sen lova han att skicka ett kort på sig själv imorrn, han hade tydligen sparat skägg ända sen han kom till Australien. Ska bli kul att se det, hahaha, han måste se ut som ja jag vet inte, ett ännu större afro?

Sitter iallafall på jobbet nu och det är skönt att göra nått vettigt. Tror jag kommer bli galen om jag stannar hemma och kollar på mer animal planet.

Värdelöst

Det här har vart en riktigt värdelös dag. Jag saknar Nya Zealand!

Danny I love you!

Jag har fått en ny kärlek. Och han heter Danny. Han är alltid så glad och söt! Skiner och blänker! Skitsamma om han är liten, jag gillar han ändå. Han rymmer ju faktiskt 30gig. Just nu lyssnar vi på lite Ok Go tillsammans och har det mysigt på jobbet, han kan alltid få en på bra humör och räddar verkligen ens dag!

Äntligen fredag igen, ser fram emot helgen och hoppas det blir fest. Tyvärr har vi än så länge inget ställe att va på men vi får väl lösa det på nått annat sätt. Dricka ska jag göra hur som helst, även om det inte blir nån fest! Alkis varning??? Nee, nej men klart det blir fest. I onsdags va jag ut och det var riktigt lyckat! Förfest hos Oscar Otterskog och där var det kul att träffa gamla polers som Marcus Stark, Emma Edbäck och lite andra folk man inte sett på ett tag! Vi satt ute i hans lusthus och drack, jag blandade lite smultron vin med schwepps. Smakade riktigt gott till skillnad från Sofias äggvin! Yuck! Sen drog vi till Harrys för att shejka ass men tyvärr dumpade Emelie oss för Micke som jobbade på Engelska. Vi får ut och shejka nån annan gång Emelie! Väl inne på Harrys var det massa folk man träffa som man inte sett på evigheter! Träffade även nya personer som till exempel Disco-Kjelle. Gick ju såklart fram och presentera mig, Disco-Kjelle är ju så häftig liksom. Kvällen var perfekt! Dj:n spelade min request song, "Put your hands up for Detroit" och den var faktiskt tillägnad mina bjursing boys som va hemma och hade tråkigt förmodar jag. Har ju då bestämt mig för att leva i celibat hela hela sommaren så killarna som ragga fick ju faktiskt ragga på nån annan som Disco-Kjelle kanske. Tammy, Lovisa och Erika börjar asgarva när jag berättar om min nya livsstil och tror jag kommer hålla det ungefär en vecka till. Ja den som lever får se helt enkelt. Hahaha vet inte varför jag ens kom på idéen men nu måste jag ju hålla den därför jag gått och pratat om det. Dumb.

Ikväll är det Prison Break kväll med Robert som gäller. Ooooh ser fram emot Michael Scofield, han har man inte sett ett tag. Har saknat hans heta tattoos på näthinnan.

Nej nu ska jag be Danny att spela lite Muse tror jag. Danny kan du spela Starlight är du gullig...

Cashen rullar in som dem ska

Känner mig riktigt intelligent idag. Har ett eget rum, egen dator, skrivbord och glasögonen är på. Dalademokraten ringde och det är jättekul, ska jobba för deras annonsavdelning och göra en bilaga! Timlönen är riktigt bra dessutom. Nästa vecka ska jag jobba lite på sporten och nästa månad lovade jag att arbeta lite på allmänna redaktionen. Det känns skönt nu, behöver spara varenda öre till Australien i höst!

Sitter här och kollar ut genom fönstret och ser björkarna vaja i vinden, kunde det inte vart palmer istället! Aussie palmer hade varit extra bra. På den här resan ska jag iallafall lära mig surfa! Nya Zealand var väl kanske inte det bästa stället att lära sig surfa på. Om man redan är grym så kan jag tänka mig att NZ är ett bra alternativ men vattnet är ganska kallt och det är inte direkt så man går och köper en våtdräkt för hela resekassan. I Aussie får jag ju faktiskt en privat instruktör, helt perfekt. Nu längtar jag till sommaren också, just nu håller man ju på att frysa ihjäl! Alla tycker det är jättevarmt och skönt men jag tror inte jag anpassat mig riktigt än.

Igår kom min darling Lovisa hem från Cypern också! Ska bli så jäkla kul att träffa henne igen! Hon är den enda jag inte träffat sedan jag kom hem. Hon drog ju iväg 2 veckor till Cypern precis dagen innan jag kom hem. Biatch! Men ikväll ska jag dit på middag och det ska bli riktigt mysigt.

Förra veckan beställde jag en Ipod, men posten är så jäkla seg! Tycker jag borde fått den igår men nej då, inte fan kom den. Om den inte kommer idag börjar jag grina...nästan! Appropå grina, Kirsty, Charlotta och Charles hade alla skrivit mail till mig idag och dem fick mig nästan att börja grina. Saknar dem vekligen, ibland för mycket. Men i slutet av maj så hoppas jag Charlotta kommer hem. Då ska vi träffas i Stockholm och jag måste höra allt skvaller från Globe och Kiwiland! Kan tänka mig att det hänt en hel del sen jag stack.

Nej nu ska jag vara effektiv och fortsätta arbeta lite även om det inte finns nått att göra för tillfället. Yeehaa.

11 dagar senare...

Europe, Sverige, Falun, Hosjöstrand 152...

Kan knappt fatta att jag är tillbaka till verkligheten, det trygga hemmet. För 2 veckor sen var jag i Auckland och när jag tänker på det känns det som om det vore flera månader sen. Har jag ens vart där? Det är sjukt hur fort man anpassar sig till det gamla vanliga igen. Vakna, kolla på TV, sitta vid datorn, kolla på tv igen, sega, äta, sova. Alla platser som ser lika dana ut sen jag åkte men vad hade jag förvåntat mig egentligen. Att hela Falun skulle göra en drastisk förändring på 6 månader och sen vara en mycket mer attraherande stad. Yeah right.

Visst, det var helt underbart att se pappa, syrran och lillebrorsan stå och vänta på mig på Arlanda och sen träffa resten av the family. Sen att komma hem och träffa alla vännerna jag saknat som en galning! Bara att umgås har vart så mysigt, man behöver inte spexa till det så mycket. Något jag insett med att ha varit borta från allt och alla är hur mycket alla dem närmaste betyder för mig. Det har varit många stunder på resan då man varit ensam och filosoferat och tänkt på allt från alla möjliga olika perspektiv. Det senaste året har jag haft dåliga prioriteringar, jag visste om vad jag gjorde men var så fast i det. Ska aldrig bli så igen.

Resandet gör mycket för en, mer än man tror. Speciellt min sista tid i Auckland. Jag har gjort saker jag aldrig trodde jag skulle våga och jag måste säga att jag vuxit som person. När jag tänker tillbaka saknar jag stället som fan, men försöker tänka på att jag mer ska uppskatta tiden jag hade och att leva kvar i det gamla tjänar ingenting till. Nu är mitt nästa mål Australien! Nya tider, nya takter. Jag känner att jag måste ut i världen, jag är inte redo att börja plugga och bli fast. Än är jag inte klar.

Hahaha, kan inte sluta lyssna på All good things comes to an end med Nelly Furtado....Låten är så passande....