När man har för mycket tid av egentligen ingenting

Wikipedia, är inte den hemsidan den typ bästa i hela världen! På mitt underbara jobb har jag mycket tid för att surfa och istället för att gå in på skitbloggar och spela det överskattade spelet Jewel quest har jag bestämt mig för att bli uppgraderad. Varje dag har jag lärt mig massa nytt. Igår läste jag om den nordiska mytologin. Mycket intressant! Jag visste inte att Freja var värsta gangbangern och låg med typ 13 olika dvärgar för att få ett dyrt halsband, sen att Aztekerna använde kakaobönor som pengar...Shit jag skulle kunna va rik! Ja så imorrn ska jag nog ta och läsa på om den grekiska mytologin, jag är mycket för mytologier. Tror banne mig jag ska göra en lista på vad jag vill lära mig och sen kan jag spöa alla på TP, sen ställa upp i Vem vill bli miljonär?, alltså jag kommer bli rik!
I alla fall på kunskap....

Vad gör man egentligen när man har för mycket tid av ingenting?

På flykt genom eljursspåret

Idag skulle jag ta mitt vanliga träningspass för dagen och bestämde mig för att en springtur på elljursspåret skulle vara kanon! Hade varit instängd i mitt rum me nerdragna persienner, en kopp te, x-antal mackor, och One Tree Hill på datorn så jag hade ingen koll på vädret direkt. Sen var det bara på me joggingkläderna, upp på cykeln och åka iväg. Det var en del hotfulla moln men tänkte att så farliga kan de inte bli. Nej då. Började med att göra lite armhävningar och sit-ups. Jag och Danny körde på rejält! Sen börja det dugga lite smått så jag tänkte lika bra att få det överstökat så man slipper bli genomvåt. Det räcker me svetten liksom.

Sen när jag var mitt ute i skogen så långt bort från cykeln man kan komma, smäller det till och det börjar spöregna. Förtvivlad och blöt vet jag inte vad jag ska ta mig till! Ska jag springa till cykeln fort som fan eller ska jag söka skydd under ett träd? Det fick bli alternativ två. Min kondition räcker inte till för alternativ ett. Så jag hukar ner under närmaste tall som inte skyddar ett skit och får lite småpanik att Danny ska dö av regnet så jag måste ta till alternativ ett! Försökte ta en genväg från spåret och ut i vildmarken men det blev knappast nån genväg. Jag kände mig som en flyktig som flyr från krigets eldar med ett skrikande spädbarn i famnen. Det skrikande spädbarnet var för tillfället Fall Out Boy. Jag kollade på marken efter minor och bara väntade på att nått träd i närheten skulle explodera på grund av att ett bombplan håller på att attackera mig.  Och om inte bombplanen träffa mig så var det säkert nån hungrig björn på jakt efter mat. jag kände hur paniken steg i takt me åskan och jag stressade fort som fan, men inte jättemycket genom skogen. Eller okej, jättemycket. Väl framme vid det stora fältet så bestämde jag mig för att ta en annan väg nära tågrälsen för där fanns det stolpar längs med rälsen och då borde ju blixten slå ner i dem och inte i mig. Ett av de första sakerna man lär sig som liten är att inte vara på öppna fält när det åskar och det kommer jag minsann ihåg, man är väl inte dum. Jag hämtade andan ett tag och samlade mod för att våga springa över. Jag hann springa ungefär 3 meter när en stor skräckinjagande padda hoppade framför mig och får mig att skrika som en galning och hoppa 4 meter upp i luften. Jag var redan hypad men efter incidenten med paddan hade jag kunnat springa en mil på tio minuter! Helt dyngsur me hårspray i hela ansiktet som runnit ner från min förstörda frisyr kom jag fram till cykeln. Men ännu var jag inte i säkerhet! Hoppade upp på mitt fordon och cyklade hem fort fort fort. Har aldrig varit så lycklig när jag äntligen var hemma igen. I säkerheten, långt borta från krigets fasor. I made it!

Ibland har jag allt för livlig fantasi...


Saker jag gillar

- Nya Harry Potter filmen kommer på fredag och sista boken kommer i slutet av månaden.
- Träning. Jag är på g! Tränar varje dag och jag äter inget godis. NO SHIT!
- Att bli störd av mina störiga vänner när jag är ute och går, jobbar, whatever liksom. De har alltid nått underhållande att säga.
- Telefon samtal från utlandet.
- Min nya glitterstjärniga hoodie. Den är så vacker.
- One Tree Hill, speciellt Nathans armar och Haleys hår.
- Danny, min kära följeslagare som rymmer 30gb
- World of Warcraft. Ja jag är en nörd! Men det är Lovisa med så det är lugnt.
- 10 augusti. Då drar jag till huvudstaden och möter upp min darling Charlotta. P-A-R-T-Y! ....yes...jag stava det rätt
- Mitt jobb. Jag har världens bästa jobb faktiskt. Typ.

Soundtrack of my life

Tänk dig att ditt var en tv-serie. All bra musik som spelas. Jag behöver ett soundtrack. NU!

Jag har lyssnat igenom varenda låt på Danny men ingen passar. Det vore så skönt att hitta just den där låten, som med varenda ord, varenda liten not, beskriver hur just du känner dig. Sen när man väl hittat den, lyssnar man på den frekvent under en viss period, analyserar alla sina problem. Sen kan man gå vidare, för man har fått ur det ur tankarna. När man gjort det, är det bara att hitta sitt nya soundtrack för de nyaste episoderna och för kommande säsong...