Don’t you wanna feel my bones on your bones?

Vi ar fast. Jag borjar bli smatt paranoid av den har staden. Hur lange ska vi va har egentligen. Jag har spelat alldeles for mycket fyra i rad och alldeles nyss freakade jag ut nar jag forsokte mig pa att spela schack. Det visade sig att Robert och Per gatt pa schackklasser nar dem var yngre och dem var helt overlagsna. Jag borja grata. Igar spelade vi tecknet och jag vann. Yes. Det ar vad vi gor har, spelar sallskapsspel. Sa mysigt. Allt tack vare javla Bob! Varfor dog du! Varfor!!! Hur kunde du gora sahar mot mig din skrothog!!! Idag visade det sig att man maste vara 21 ar for att hyra bil och alla vara planer raserades. Vi funderar pa att kopa en ny bil men bilforsaljarna ar sa langsamma och idag var det helgdag sa vi kunde inte ga till en bilmarknad. Jag borjar flippa ut, freak out liksom. Men vi har ju i alla fall varandra som vi brukar saga nar vi haller pa att freaka ut. Sist var det vid appelplockningen. Jag har lust att ha ett dampanfall med Tammy och My. Eventuellt aker vi buss men det ar svindyrt. Det sporegnar ute.

Ahhhhhhhhhhhh!!!

Jag ska hoppa skydive! Det ar nar man hoppar fallskarm. Vi brukar skamta om att det visar sig att instruktoren man ska hoppa med visar sig va en nyborjare och nar det ar dags att vackla ut skarmen sa fragar bada varandra samtidigt, "Varfor faller alla andra ut sina skarmar utom vi?" Jag tanker pa Bridget Jones och hoppas att jag inte hamnar bland massa grisar. Sen ska jag paddla kayak i Milford Sounds och jag ska aven vandra runt uppe i en glaciar. Sen har jag tankt att ta en dagsritt i Edoras fran Sagan om Ringen!

Fan jag hatar den har datorn. Jag vill ladda upp bilder men man kan inte. MAN KAN INTE! GOSH! Like anyone could know that Napoleon. Jag alskar den kommentaren by the way.

Ingenting i det har inlagget hade natt sammanhang. Great-o! Fall out boy ska spela i Auckland i mars, ska man ga och kolla? Deras nya lat This ain't a scene, it's an arms race, ar sa bra sa man vill grata. Och Bones med The Killers. Och sen Famous last words med My Chemical Romance.

Vill du inte kanna mina skelettben mot dina skelletben

R.I.P Bob

Det ar med sorg i mina ord jag skriver detta. Allas var van Bob har gatt vidare.

Det var i forrgar Bob valde att lamna livet pa jorden. Efter en lang bilfard fran Wellington till Nelson orkade han inte mer och gav upp. Men ni ska veta att han kampade in i det sista. Vi kommer aldrig mer fa hora Bobs uppspelta plingande nar man korde over 105k/h och jag kommer sakna hans vackra, lila rander han hade pa sidorna. Bob hade san livslust men hans dagar var raknade. Han var en glad 17-aring som levde livet dem sista dagarna, han fick till och med aka farja! Ingen kan ersatta honom.

Bob jag vet att du mar bra dar du befinner dig nu, omringad av andra Mitzubishis, korandes over 105k/h pa motorvagar som aldrig tar slut.


Igar blev jag supen under bordet

Gardagen var som alla andra dagar om man skippar spyfesten pa toaletten. Krille den javeln sop mig under bordet! Han bestallde in tequila efter tequila som om det vore vatten eller natt. Det ar forst nu jag forstar inneborden av dodskallen pa etiketten. Jag och tequila ar inte en lyckad kombination! I alla fall, klubben vi var pa hette Jet, det ar pa det stallet som Sagan om ringen ganget festat loss! Jag kned mig lite extra mot soffan jag satt pa och hoppades innerligt att Legolas eller mojligtvis Aragon suttit dar. Men jag blev sakert helt blast och egentligen var det nog Gandalf som suttit dar. Sen nar jag var tillrackligt full blev det ett fyllesamtal till Charles stackarn som lag och sov. Jag forsokte framfora en karleksforklaring, pa engelska, lite osaker pa resultatet.

Igar pratade jag aven men mina uslingar Tammy och My pa msn, vi hade gemensam konversation. Jag satt och skratta sa jag grat! Jag sager bara grillad leopard och PETRA! Petra existerar! Jag ser grymt fram emot en reunion i maj.

Imorrn ska vi bege oss soderut till soderon! Ska bli kul att aka bat. Baten ar en bat! gupp gupp gupp.


Big Day Out!

Igar var jag med om en dag som var som tagen fran himmelriket! Jag var pa Big Day Out, en stor festivaldag har i Nya Zealand med sjukt mycket bra musik!!! Jag vet inte hur jag ska borja skriva om allt haha!!

Dagen borjade med en promenad till Bob som var parkerad hundra ar fran city. Jag hade glomt mina skor i bilen och jag hade inte lust att ha flipflops pa mig. Jag uppskattar mina fotter och vill inte att dem ska ga forlorade. Efter det tog vi taxi till stadion dar festivalen skulle va och det var packat med folk! Har nog aldrig sett sa mycket folk packade tillsammans! Vi gick runt och kolla laget lite, det var flera olika scener dar banden spelade pa. Omradet var en stor stadio som var inhangnad.

Forsta bandet jag kollade pa var Eskimo Joe, ett band fran asutralien som hade en hel del skona latar! Har hort dem ganska myeckt har i Nya Zealand men jag vet inte hur stora dem ar hemma i Sverige. Trummisen var sexig iaf, jag sa det till killarna och dem tyckte jag var stord som vanligt nar jag sager att en kille ar snygg. Saknar tjejerna hahaha! Ni hade forstatt :P Sen efter det skulle jag ivag och kolla pa Bulletproof men ingen annan ville ga med mig sa jag gick sjalv ett tag. Bulletproof skulle spela i ett stort talt och jag visste inte riktigt vad det var for slags band men dem verkade bra. Nar jag kommer dit var det typ psykadelisk rave musik och alla var helt galna och sakert hoga pa party pills! Alla hoppa runt me lysror och jag stod dar me min Napolen Dynamite t-shirt och sag nog helt bortkommen ut! Efter ett tag blev jag nog hog av alla andra och jag stod och flumma runt for mig sjalv som en vilde! Det var askul fastan bandet inte ens borjat spela haha! Det var bara musik som dem hade pa innan bandet kom ut. Men dem var typ 40 minuter forsena och jag var tvungen att ga och koa infor My Chemical Romance sa jag fick lov att ta mig ur mitt trancetillstand och ga mot Blue Stage. Nar jag kommer dit ar jag omringad av emo kids, dem var sa rara. Lyckas iaf traffa pa Krille och Robert bland alla emos och efter det borjade trangslandet. Jag trodde jag skulle do flera ganger den har dagen!! Folk borjade puttas, det var trangt, man drypte svett, andra folk drypte svett, folk luktade illa, flipflops lag pa maraken, koldioxid halten var for hog. Vi lyckades tranga oss riktigt langt fram och nar bandet kom ut blev folk helt javla cp galna och det var inte sa kul att sta dar framme da kan jag lova! Det var bara att hoppa runt me mangden och hoppas pa att man inte skulle tappa skorna. Gerard var i allafall grymt snygg! Mycket snyggare an i musikvideorna. Han hade svart har nu och det passade han battre i an det blonda. Efter ett tag fick vi en riktigt bra plats lite langre bak och da kunde man sta och njuta av musiken. My Chemical Romance var grymt bra live! Riktigt os! Hojdpunkten var saklart The Black Parade nar emokidsen freaka ur. Da tankte jag pa Tammy, My och Tove som alskar My Chemical Romance och jag lovar att jag skrek at er!!!

Efte det har var man ganska dod. Krille och Robert gick ivag pa Kasabian och jag skulle till Lily Allen. Jag at lite mackor som min bedarande Charles hade gett till mig pa morgonen innan jag drog och dem var riktigt goda. Lily Allen var sweet as! Sockersot pa scenen men samtidigt kaxig, vilken kombo. Bandet som backa upp henne var schyssta. Smile spelades och allt man kunde gora var att smila haha va fyndigt. Sen drog jag ivag for att kolla lite pa det engelska bandet Kasabian som har en grym lat, Shoot the runner. Jag stod och hangde lite i bakgrunden och blev attackerad av tjejer fran Schwartskopf (eller hur nu det nu stavas) som gav mig massa gratis harprodukter! Vilken hojdpunkt! Gratis ar alltid bast haha.

Sen var det ivag till Jet! Fan va bra dem var. Are you gonna be my girl var underbar live. Maste ladda ner all musik nar jag kommer hem. Dem var coola pa scenen, sangaren hoppa upp pa trummorna och var lite vild. Sweet. Trangde mig langt fram for att kunna koa till THE KILLERS!!!! The Killers var bandet med stort B, hojdpunkten pa dagen! Och Tammy du har fel, dem var asbra live! Trangde mig langt fram och det blev en deja vu upplevelse fran My Chemical Romance konserten. Man slangdes hej vilt hit och dit och var standigt radd for att tappa skorna. Tog lite kort och gick bakat da jag hitta pa Krille och Robert. Dem lyfte upp mig sa jag sag kanonbra! Man var hyffsat hes efter konserten. Somebody told me och Mr Brightside var hojdpunkterna pa konserten. Alskar Mr Brightside!!!! Sangaren sag ut som en gammal larare jag ahft haha, ganska komiskt! Alskade hans ryckiga handrorelser!

Efter The Killers trangde jag mig fram till Muse! Faaaaan vilket os det var! Dem oppnade med nya laten Kinghts from Cyndonia (natt santdar) och det var stamning. Alskade deras fina dekorationer i bakgrunden, det var plastror som hangde lost. Nar Super Massive Black Hole pumpades ut fran hogtalarna blev man nastan gratfardig.

Svart att saga vilket band av The Killers, My Chemical Romance och Muse som var bast live. My Chemical Romance hade bast kontakt med emopubliken medan The Killers och Muse forsoka klamma in sa mycket latar som mojligt och inte hann prata sa mycket. Kopte i alla fall en vacker The Killers t-shirt, dagen i ara.

Tool skulle borja spela nu men jag var helt slut. Nar Muse var over hade jag sammanlagt statt upp i ungefar 4 timmar!!! Vattnet hade tagit slut for lange sen men man ville inte ga och fylla pa nytt for da skulle man ju forlora sin plats. Tur att man inte svimmade eller natt. Det var ganska laskigt nar folk trangdes sadar. Om man skulle ramla och bli nertrampad skulle det ju inte vara sa lyckat ehe...Men jag hade ju killarna me mig som tog hand om mig :)

Nar vi skulle ta oss ut fran Muse upp till alla matstand och sadar blev jag helt chockad over hur mycket folk som egentligen var pa Big Day Out! Tool var tydligen hojdpunkten pa dagen och alla hade samlats pa stadion som var helt fullproppad. Det tog ungefar tjugo minuter att ta sig fran scenen och upp till standen. Det var riktigt skont att sitta ner, ryggen var helt matt och knana ocksa! Synd att jag missa Tool men jag orkade verkligen inte ga pa dem. Sen kollade vi lite pa Shapeshifter som spela nanskuk mysko musik och sen begav vi oss hem till city. Nar vi kom tillbaka var det en ol som gallde och vi satt och softa nere vid viadukten pa ett schysst stalle som heter Provedor. Jag borja skratta nar Per trodde en Michael Jackson lat var Ghostbuster laten.

Dagen var riktigt lyckad! Har aldrig vart pa en festival sa det var en ny upplevelse. Man ar lite sugen att ga pa Hultsfred nar man kommer hem nu, undrar vilka band som kommer. Nu vill jag hem till min dator och fixa all bra musik jag hort!!! Men jag kan nog vanta tre manader till.

Tammy jag grat nastan av skratt nar jag sag trailern pa Blacksheep!!!!!!

Im doomed next to Mount Doom!

Nu ar vi i den underbara staden Taopo. Det ar sa vackert, svart att beskriva! Staden ligger precis vid en sjo som heter Lake Taopo, Nya Zealands storsta sjo. Vattnet ar kristallklart och i bakgrunden kan man se ett maktigt berg uppenbara sig! Lite sno pa toppen, moln som kringlar sig runt, det ser riktigt vackert ut. Dessutom sa ar det Mount Doom fran Sagan om ringen! Igar tillbringa vi dagen vid sjon och jag och Per gick ut och bada lite. Helt plotsligt fick jag ett infall att vara nyttig och traningssimma sa jag och Per simma langs stranden en bra bit bort och sen tillbaka. Jag tror att vi va ute runt 45 minuter men Krille och Robert som lag kvar pa stranden sa att det maste max vart 30 minuter. Jag blev aggressiv och sa att det maste ha vart runt 45 minuter iallafall och dem kolla pa mig med minen "lilla gumman, hahaha loser " typ. Jag blev annu aggressivare for jag hatar nar man vet att man har ratt och nan annan inte tror pa en. Sa jag hoppa i vattnet och simma samma stracka bara for att bevisa att jag hade ratt. Och jag hade ratt saklart, det tog 45 minuter. Sa sammanlagt simmade jag i 90 minuter!

Ja en ganska komisk grej hande innan vi gick till sjon. Robert det javla puckot laste in bilnyckalrna i bilen! Jag blev aggressiv, ville sla nan typ. Robert sag ledsen ut och Per och Krille sag ut som fragetecken. Jag gick och kopte knackebrod och satt och at vid bilen medan Robert fick ga och fixa allt. Forst borja killarna snacka om att bryta sig in i bilen, kanske sla in fonstret till och med. Jag sa att dem va dumma i huvudet och sa att dem skulle ga till polisen eller en lassmed eller liknande. Jag och Per satt sen och pratade om allt mojligt brevid Bob pa parkeringen utanfor matafferen och mina flipflops holl pa att smalta sonder och frata upp mina fotter. Men allt ordnade sig. Robert fick paya 45dollar (225kr) och en lassmed kom och oppna upp dorren. Happy ending.

Innan Taopo var vi Rotorua som ar en geyserstad. Det finns geysrar inne i staden och overallt luktar det svavel fran hot springs! Vi akte till en park lite utanfor staden och kolla pa en superstor geyser som spruta ut en fontan pa 10-15 meter och sen gick vi runt och kolla pa massa andra coola grejer som kratrar, vattenhal med kokande vatten som var piggelin gront, ja lite allt mojligt. Jag ville bada dar! Men om jag skulle hoppa ner dar skulle jag nog se ut som Super Mario nar han hoppar pa lava, han tar sig pa stjarten och flyger runt i luften som en galning och skriker natt i stil me "whohoooooooooo!".

Idag skulle vi egentligen ga en vandring pa 6 timmar men det regnar sa det blev installt. Haller tummarna pa battre vader imorrn! Vandringen ar en stig som leder till Mount Doom. Ar grymt sugen pa att se det berget i narbild! Men nu nar det regnar ar det ganska trakigt, far mest sitta och hanga pa hostelet. Natt jag ser fram emot ar torsdag for da aker vi till Auckland och jag far traffa min heta kiwiboy!! Tammy ar varldens roligaste och sager att hon kan tanka sig att hana r bra i sangen for att han ar en infoding!! Jag holl pa att do av skratt. Han ar ingen infoding kan jag tillagga. Pa fredag ar det en annan grej som jag langtar sjukt mycket efter! Big Day Out!!! Jag ska va aspackad klockan 11 pa morgonen da det startar, blir kul. Jag och min Napoleon Dynamite t-shirt ska rocka loss som fan.

jahapp, skulle kunna skriva tusen saker mer men tiden tickar ivag.....see ya! Sweet as!!!

Surfing, yeah right...

Nu ar jag pa ett nytt stalle som tydligen skulle vara bra nar man ska surfa men vagorna ar inte sa bra direkt, och inte vadret heller! Javla skitvader, det regnar! Det ska inte regna har! Idag har vi bara suttit inne i varan lilla cabin och jag har spelat Legend of Mana, nu ar vi i det sa kallade centrumet Kaitaia eller natt sant heter det och jag lyckades hitta ett internetcafe, yaaay. Vi planerar att dra harifran imorgon redan pa grund av det daliga vadret\, finns inte sa mycket att gora nar det regnar. Igar var vi i alla fall upp till Cape Reinga och vi kollade in den beromda fyren dar. Vi akte aven forbi stora sanddyner som vi hoppade runt lite pa tills det borja regna. Sen akte vi hem, gjorde lite BBQ och sen drack vi ol och blev halvfulla.

Juste, vi var ju pa boattripen! Den var hur kul som helst! Langt over forvantningarna. Baten var en stor en som hette The Rock. Nar vi kom dit sa fick vi skjuta lite me luftgevar. Dem hade en tavling och den som vann bland tjejerna och den som vann bland killarna fick varsin ol. Gissa vem som vann bland tjejerna da.....JAAAAAAAAAG!! Alltsa jag ar grymmast i varlden!! Kommer tvaa i biljardtavlingen och nu vinner jag en shooting competition!  Personalen pa baten var ascool, speciellt en pudding som hette Jasper. Han va efter mig hela turen och han kunde lite svenska for han hade haft en svensk flickvan tidigare sa han kom och sa lite svenska saker da och da, va ganska kul. Sen var han asstolt for han hade svenska kallingar pa sig! Vart man an gick horde man han skrika 'Miranda! Have u seen my swedish underwear?' Senare pa kvallen at vi god middag, musslorna var yum yum yum! Sen nar det var riktigt morkt ute akte vi natt kayak som var ascoolt. Nar solen legat och lyst pa vattnet hela dagen sa samlar planktonen at sig solljuset och om du ror om me handen i vattnet bildas en reaktion och vattnet glittrar! Det var stunning! Amazing! Wonderful! Kayakturen var bara 20 minuter men jag lyckades ragga till mig en extra tur for Jasper ledde den sa jag fick aka en extra tur med gruppen som var efter min! Sen drack vi lite kaffe och te och sant dar, satt och snacka lite vid en brasa dem hade och sen gick vi och la oss. Sen nasta dag sag vi delfiner! Dem hoppade runt omkring en bat brevid oss, dem var sa sota och dem hade ungar med sig! Sen akte vi till ett stalle dar man kan snorkla. Vi fick musslor som vi gav till fiskarna och dem blev helt crazy och bet tag i min tumme och jag skrek till sa alla horde mig genom snorkelroret haha. Sen dok jag aven ner och fanga lite musslor! Skitcoolt men dem va lite vassa sa jag skar mig pa en av dem sma rackarna. Sen akte vi till en o som var lovely. Vi gick upp pa en hog kulle och kolla ut over havet och oarna runtomkring. Sen gick vi ner till stranden och at lite lunch. Jag sa till grabbarna att jag skulle samla lite snackor och da gjorde vi ett vad. Jaspar satt en bit bort ifran oss sa vi gjorde ett vad om att jag skulle ga runt langs stranden och leta efter snackor, och da skulle jag ga forbi Jasper och om han kom ner skulle Per fa 2 dollar. Sa jag gick dar langs stranden och gissa vem som kom ner efter ett tag och starta vattenkrig me mig hahah. Ganska kul... Hmm jao, sen akte vi tillbaka och Jasper forsokte fa oss och ga ut och ta en ol me han och resten av crewen men vi skulle dra norrut sa vi kunde inte. Lika bra kanske eftersom jag har ju faktiskt Charles! Men man kan ju smaflirta lite iallafall...men grabbarna tyckte jag var varldens player. Sa farligt ar det val inte? Eller? Aja whatever!

Nu hander det inte sa mycket, vi planerar att dra till Whangarei en dag tidigare an planerat for att vadret suger sa mycket. Sen ska vi ner till Coromandel, Rotorua, Taupa och sen Auckland!!! Whhohooo!!! BIG DAY OUT!!!! Jag ska pa en festival som heter Big day out och band som The Killers, Muse, My Chemical Romance, Lily Allen, Kasabien, Jet, och massa andra kommer! Jag ar helt overlycklig!!!!

Tare lugnt, lugnt lilla grisen.

fin o
Har ar on vi akte ut till pa boattrippen. Har har jag klattrat upp for ett berg och det var asdrygt.

Jasper
Har ar snygging Jasper som jobbade pa baten! Synd att ni inte kan se hans swedish underwear pa det har kortet...Han kunde svenska och gick runt och sa Hej da, knullrufs, nakenfis, jag vill knulla (vilket freak)

Vinnaren
Har ar mitt pris i skyttetavlingen! En hel flaska ol whohooo!

On
Miranda skjuter skarpt... Jag funderar pa att joina armen efter det har

Paihia yiha!

Nu ar jag i en mysig strandstad som heter Paihia! Staden ligger vid det beromda stallet Bay of Islands som alla i Nya Zealand snackar om all the time. Vi bor pa ett schysst hostel nara stranden. Vi ahr snackat en del me en svensk som bor och jobbar pa stallet. Han verkade lite galen, han hade snattat leksaker fran en leksaksaffar med ett fiskespo fran en rulltrappa och blivit nerspoad av ett maori gang. Sweet as bro! Vi hanger pa stranden saklart och min branna ar sa perfekt den kan bli! Im so fresh and so clean clean. Vi har paddlat kayak runt omkring har och jag och Krille hyrde varsin scooter haromdagen och korde runt i trakterna. Det var en skrackupplevelse kan jag saga! Vi skulle aka till ett vattenfall, sweet as bro tankte vi och packade vart pick och pack och drog. Forst korde vi pa asfalt och vagunderlaget var schysst. Men sen......da brot helvetet loss hahaha! Vi kom in pa en lang jakla vag med grusunderlag och dem som kort mycket moppe vet hur kul det ar att kora pa grus! Jag var livradd, tanken att betala 5000kr for att ha kraschat moppen passerade min hjarna minst 123456666 ggr. Men vi tog oss sakta men sakert fram. Jag har aldrig vart sa lycklig nar jag sag en asfalterad vag uppenbara sig efter cirka 45 minuter! Vattenfallet var val inget att hurra for direkt men whatever.

Kanns kul att ha borjat pa varan officiella roadtrip nu! Idag satt vi och gjorde upp en plan och det ska bli sa jakla kul. Vi kommer se sa mycket coola grejer och jag har bestamt mig for att hoppa bungyjump! Nya Zealand ar ju bungyjumpens land sa det kanns nastan som ett maste att gora det nar jag har chansen. Far se om det blir det sista jag gor haha. Hoppas ocksa att Bob klarar av resan! Vi far ge han lite godsaker sa uppfor han sig sakert val.

Fan va sur jag blir! Nan javel snodde min bikini igar, dem snodde aven Roberts och Krilles badbyxor! Vem fan snor en bikini!!! Vi tror att det ar en acklig gubbe som snott det, det var en som bodde pa samma hostel. Han va asacklig och hade stringkallingar pa sig. Calvin Klein stringkallingar!!! EWWWW!  Och sa odlade han eget gras som han rokte hela tiden. Hoppas han dor for att han kvavs av rok.

Idag ska jag ivag pa en boat trip runt omkring har i Bay of Islands! Vi ska sova over pa baten, den ar jattestor. Vi ska aven fiska var egen middag, snorkla, om vi har tur simma med delfiner, paddla lite kayak och gora massa andra roliga grejer. Ska bli intressant. Efter det har drar vi till ett stalle som heter Whangarei. Charles har bott dar i 3 ar for dem som ville veta, skriv upp det. Saknar min lilla kiwiboy men snart far jag traffa han igen. Jag ar ingen san dar gnallunge som inte kan leva om hon inte traffat sin pojkvan pa 2 dagar.

Yes forresten, har kommit pa hur jag ska resa! Jag ar sa lycklig, antligen har resan uppenbarat sig for mig. Den 15de april drar jag till Bangkok for att fira deras nyar i 2 dagar. den 17de drar jag och Krille (kanske Robert) till Bali och stannar dar i mer en vecka for att surfa och ha det det skont! Sen den 29de drar vi till Bangkok igen och den 30de drar vi till London och dar tankte jag och Krille stanna till den 2 maj da varan flygbiljett gar ut. Ska bli riktigt kul! Ser verkligen fram emot Bali, farmor har berattat sa mycket om det och aven nagra av mina kompisar har vart dar och tyckte det var lovely. Ska bli kul att stanna i Auckland me Charles ocksa. Ska ga pa en jobbjakt sen, far se vad det blir hehe. Vi traffa nagra svenskar forra gangen vi va i Auckland som tipsa om massa stallen dar dem alltid sokte anstallda. Jo! Holl ju pa att glomma! I mitten av mars ska jag och Charles dra till Australien i 2 veckor och softa! Han jobbar ju pa ett hostel som ar det storsta i Nya Zealand och da har dem kontakt med massa hostel i Australien sa vi far bo gratis pa olika hostel dem 2 veckorna i Australien sa det blir kul! Vi tankte aka till Gold Coast, Brisbane och sen ner till Sydney. Sen tillbaka till Nya Zealand igen.  Sen i host drar jag nog ivag igen till Australien!

Nu maste jag dra! Puss pa er som vanligt och jag saknar er darhemma! Men vi ses i maaaaaaaj! Love ya!

God jul och Gott nytt javla ar!!!!

Okej, julafton och nyar har passerat nu men skit i det, ni maste hora vad som hant saklart!

Alltsa...den har julen har verkligen vart annorlunda! Jag trodde forst att det skulle bli ett fiasko. Inget riktigt julbord, ingen familj, ingen Kalle Anka....men jag maste saga att vi fixade det riktigt bra! Hela dagen gick at till att laga mat, forst nu inser jag varfor foraldrar kanner julstress! Det tar verkligen langre tid an vad man tror. Jag hade till ansvar att ta hand om kottbullarna och sen bakade jag moster Guns supergoda julbrod. Alla ingredienser finns inte har i Nya Zealand men jag maste saga att maten jag laga va utsooookt! Kottbullarna smakade typ exakt som farmors! Nu har kottbullsarvet gatt vidare haha. Brodet blev gott det med. Ja vi slog till pa stort och det var lange sen man at sa mycekt mat. En kul overraskning var att vi hittade ABBAS sill pa en matbutik har i narheten! Sa klockrent! Det enda som var lite av ett fiasko var julgroten. Dem har inte grotris har sa vi tog natt liknande som inte smakade lika gott men det fick val duga helt enkelt. Men efter att vi atit massa mat och druckit massa Baileys kom tomten hit och delade ut julklappar. Jag tror tomten va fejk i ar for han var sa porrig. Det var proppat med julklappar under granen, precis som det ska vara. Jag fick en kajalpenna, ett par muffintrosor, en ogonskugga, lappglans, diadem, ett par skor (som jag kopt till mig sjalv och skrivit att dem var fran James Bond, pathetic? I know) orhangen...Har kort pa allt vi fick sa tankte posta det sen nar vi kommer till Auckland. Kvallen avslutades med sanning och konsekvens men vi fick bara ta konsekvens! Vi gjorde helt sjuka grejer hahaha, Robert var tvungen att springa runt ute pa garden i bara kallingar och leta efter katten som bor i vart hus for den var ute, han hade iaf en ficklampa han kunde lysa med. Krille fick lov att ata en hel sked med Vegemite (ett slags klet som smakar som skit som australienarna och kiwisarna alskar) Ehm ja, det var en ganska flummig kvall men valdigt roligt, en julafton man inte glommer iallafall!

Sen pa tisdagen madde lilla Bob bra igen sa vi begav oss av mot da city Auckland! Jag har langtat som bara den, borjade bli lite paranoid av lant livet och alla djur darute. Lamorma har borjade kolla konstigt pa mig nar jag halsade pa...och kycklingarna ville nastan ga till attack nar dem sag mig tror jag. Bilfarden gick bra, men vi fick lov att stanna i ungefar en timme for det var en fet bilolycka som precis intraffat. Tva bilar hade frontalkraschat och nagra hade dott, valdigt obehagligt att aka forbi och se dem kraschade bilarna. Nar vi kommit till Auckland skulle jag traffa Charles men da skriver han ett sms om att han inte kunde komma och jag ville doda han! Jag borjade smida mina planer om att ga och sno en kniv fran koket pa hostelet... Jag gick iallafall och trostat en kebab och var allmant sur, men da skicka han ett nytt sms och sa att han bara skamtat och ville overraska mig men han hitta inte pa mig nanstans hahah det var kul. Det var iallafall sa kul att traffa pa min lilla galning igen! Jag fick julklappar av han den galningen, ett jattefint maori halsband, ett par kustom skor och lite grejer fran bodyshop!! Han skammer verkligen bort mig, sjalv gav jag han en bok med massa svenska fraser och hur du snackar svenska haha. Jag hade askul nar han gick runt och sa "Stoppa tjuven" hela tiden! Det finns en sida dar det star massa nodord som typ Hjalp, stoppa tjuven och sant dar. Jag har mest vart me Charles hela veckan, flummat runt. Vi har verkligen samst humor tillsammans, vi brukar ga runt och lata som spackhuggare hahahahah! Anledningen till det ar for att vi kollade lite pa tv och da var det Radda Willy och Willy later helt stord, alla maste se den filmen.

Juste, igar var det nyarsaftoooooon!!! Vi visste inte riktigt vad vi skulle hitta pa. I Nya Zealand ar man mest pa stranderna och festar pa nyarsafton men eftersom vi var i city fick vi gora det basta av det och kvallen blev riktigt lyckad. Vi slog till pa stort igen och gick och at pa resturang. Vi hade klatt upp oss och jag hade pa mig min guldbakeleseklanning och mina killer shoes. Vi var sa vuxna och bestallde rodvin till varan biff. Sen gick vi till en pub dar nagra svenskar jobba, dem var schyssta. Vid tolvslaget skjuter dem fyrverkerier fran Sky Tower sa vi stod dar och kollade, det var san stamning! Alla bilar tuta och folket tjot! Sen gick vi runt till lite olika stallen och mina skor holl pa att doda mina fotter. Kom pa en sang till dem "These boots are not made for walking, they just look good on me. One of these days these boots are gonna kill me overtime". Den du Linnea hahahha, den kan vi sjunga nar jag kommer hem! Sen pa kvallen traffa jag pa min kiwi galning Charles och det roliga var att jag va langre an han i mina highheels! Ganska kul, kandes lite....annorlunda. Men jag lyssnade pa min visa syster Tammys ord, tank pa Ryan och Marissa i OC! En annan grej som ar bra me Charles, han alskar ocksa OC!!! Ja annars hande inte sa mycket pa kvallen, vi festa me Lisa och Masa pa Globe och sen drog vi hem till Charles och jag satt och spela Lord of the rings 2 pa hans xbox och han lag och sov.

Idag ar sista kvallen i Auckland, imorrn drar vi norrut. Kanns lite trakigt, for jag kommer sakna Charles saklart. Men det kommer bli kul! Jag anpassar mig ganska snabbt som tur ar. Jag funderar mer och mer pa att stanna i Auckland sen och skaffa ett jobb. Idag blev jag riktigt chockad nar Krille kom till rummet och beratta vad som hant i Bangkok pa Khao san road, att det stallet blivit bombat! Jag var ju dar i varas och kanske ska aka dit snart igen men nu vet jag inte. Kandes javligt obehagligt. Jag fattar inte hur man kan satsa pa att doda turister och backpackers, finns inga ord for det.

Tack for alla gott nytt ar halsnings sms jag fatt! Ni ar for sota dar hemma, skicka inga mer for da kommer jag do av hemlangtan! Hahaha nejda, skicka fler sms for sjutton. Ska kolla om jag kan hitta pa lite roliga bilder, puss pa er alla darhemma och gott nytt ar!!!

Holl nastan pa att glomma!! Har kopt en bedarande t-shirt! Den ar vit och sa ar det ett stort hjarta med en pil igenom dar det star Napoleon Dynamite pa, den ar sa het! Den mest bedarande t-shirten i history.

NapoleonJag alskar NapoleonTinaMin van Tinajulbord igenVart goda julbord!JulbordHar sitter vi och ater yum yum julgrotRisgrynsgrot.....nooooootcool grottaEn cool grottaParty pa globeNyar pa Globe!Jag och C vid skytowerJag och Kiwiboy vid SkytowerFagelperspektivEhm ja, nyar pubenFyrverkeri!Coolaste bilden! Fyrverkeri vid skytower!