Sweet as bro

Idag hoppa Krille BUNGYJUMP!!! Fy fan va modig han va som gjorde det. Vi hangde med och kolla nar han gjorde det och shiiit man blev nervos bara av att sta dar uppe! Undrar om jag kommer hoppa bungyjump nangang! Vore javligt coolt men jag vet inte riktigt. Tog iallafall massa bilder pa det sa jag ska posta dem nar min kamera laddat klart sitt batteri.

Alltsa igar hande varldens roligaste grej, det var helt sjukt! Hilarous! Jag hade vart ute pa stan lite pa kvallen och skulle tillbaka till hostelet sa ser jag grabbarna sitta i baren och da ar det tydligen pool competition! Om man vinner far man hoppa gratis bungyjump och sa fick man en trip till Bay of Islands som tydligen ar ett maste nar man ar i Nya Zeeland. Man kan simma med delfiner och sant dar. Grabbarma hade signat upp sig for tavlingen och sen overtala dem mig att gora det sa jag bara, ah what the fuck I do it. Jag sa pa skamt att om jag vinner hoppar jag bungyjump haha! Det var jag och en till tjej i tavlingen, resten var killar. Totalt var det cirka 15-20 pers som var med och tavla. Man hade 5 liv. Satter du en boll sa forlorar du inget liv. Satter du attan far du ett liv. Satter du den vita bollen forlorar du 2 liv osv. Vi borjade spela och jag hade san jakla tur! Folk spelade ut sig sjalva och fler och fler akte ut men jag var kvar! Sen var det typ bara 5 kvar och jag hade flest liv kvar! Sen var det bara 3 kvar.....sen var det bara jag och en kille kvar!!! Sa vi spelade final och fy faaaan va nervos jag va! Alla kollade pa oss. Jag skulle skjuta men jag fick inget bra grepp for jag skaka som fan haha. Jag bara gick runt och garva for jag fatta knappt vad jag holl pa med. Men sen skarpte jag mig och det var riktigt jamt. Jag och killen hade varsin boll kvar och nar jag skulle forsoka satta den satte jag tyvarr attan sa jag forlorade.... Men killen jag spela me var asschysst, vi bestamde att vi skulle dela priset sa han tog gratis bungyjump och jag vann en trip till Bay of Islands!!!! Den trippen kostar ungefar 1000kr!!!! Fy fan va glad jag var! Jag gick runt med varldens storsta smile resten av kvallen och nu nar jag tanker pa det skrattar jag bara hahaha. Ja man kan nog saga att det gick lite battre den har gangen an nar jag och Krille fick seven balls left. Man ar ju sa GRYM! Im da shit =P

Undrar vad som hander ikvall. Det var ett tag sen man var ute och festa. Imorrn ska jag ut och festa me Charles kanske nagra fler. Vi ska spela pool pch om han forlorar (vilket han sjalvklart kommer gora) ska han dansa den dar kanda nya zeelandska dansen som alla kiwis kan, den kallas typ kappa hakka eller natt sant dar! Ska bli kul att se for han kommer fa sa mycket stryk.

Hey, maila mig! Jag saknar er dar hemma! Puss!

Chocolate fish, yummy

Annu en dag i Auckland. Jag borjar gilla stallet mer och mer aven fast det inte riktigt var som jag forvantat mig. Idag var det tankt att jag skulle ut och soka jobb, skriva ut lite cv brev och sant dar men neeej, saklart var jag for lat haha! Eller jag satt pa ett internet cafe men nar jag skulle skriva mitt cv sa blev allt japanska tecken haha och jag fatta ingenting hur man andrade och tillslut ville jag bara kasta den dar javla datorn i golvet och skrika "urusai baka seru" till den! Sen kom min darling Tammy in pa msn sa da blev jag fast i msn trasket for ett bra tag haha. Sen var det lite annat roligt folk online sa det var kul. Man langtade inte hem direkt men man langtar efter alla mina tjejkompisar dar hemma! Ni ar bast bara sa ni vet om det =P

Annars gar allt ganska bra har. Killarna och jag har faktiskt askul ihop nu, haha fy fan va vi driver med Krille hela tiden. Det ar sa jakla kul att mobba han, speciellt efter att vi har vart ute och vart fulla. Robert har filmat en film me sin digitalkamera pa Krille nar han haller pa och dansar och sadar pa vart hostel rum. Sa jaaaakla kul! Han vet inte att vi filmar och nu hotar vi med att lagga upp den pa YouTube sa att allmanheten kan se den. Sen har Per spelat in pa sin mobil nar Krille sager natt askul om nagra tv-spelskaraktarer....men om jag skriver det har vore det taskigt sa bast att halla tyst haha. Idag lagade vi potatis och purjolokssoppa! Snacka om att vi ar snala. Jag kande mig som en uteliggare nar jag kom med soppskalen och Krille hallde upp till mig. Men den var ganska god iallafall som tur ar.

Min nya polare Charles har lovat att kolla runt lite efter nan flat till oss, sa jakla schysst.  Hoppas vi far nan bra! Killarna funderade ett tag pa att kanske aka soder ut och plocka frukt, men det vill inte jag. Isanafall stannar jag nog kvar har, ja om jag far natt jobb. Ska ut och leta lite imorrn hade jag tankt. Jag maste gora det annars blir jag irriterad pa mig sjalv. Inatt lag jag och fundera pa vad jag skulle saga och sadar nar jag soker, och jag har faktiskt blivit ganska bra pa engelska!

Sorry om jag jamt skriver varsta langa inlaggen, men man vill skriva massa grejer! Hoppas att ni alla har det bra dar hemma!

Chio!

hahha fick nyss en massa godis av Charles for han jobbar har dar vi bodde. Natt som heter chocolate fish, later lite weird men jag hoppas det ar "sweet as bro"  som man sager har, haha.  

Seven balls!!!

Nu ar jag i Auckland, New Zealand, hell yeah!

Hmm vadret har ar lite kallare an jag trodde, maste kopa nan mer troja! Det blaser ganska mycket men det ar ungefar som svensk sommar knan man saga. Men det ar ju bara var har nu, men snart sommar sa da blir det varmt! Festa i Nya Zeeland ar galet, har festat varenda kvall sen vi kom hit men det har inte blivit dyrt alls for mig, alla bjuder pa drinkar hahaha! Snacka om att utnyttja folk for en drink, ganska kul. En utekvall kostar kanske 25 kronor och det ar bara den forsta olen hehe. Alltsa forsta kvallen vi va har och gick ut hande varsta sjuka grejen. Jag och Krille var val lite val sjalvgoda och tankte utmana nagra pa biljard....Det gick ju javligt bra, vi forlora med 7 bollar kvar pa bordet!!! Vi satte inte ens en enda boll!!!! Tydligen sa ar det sa att i Nya Zeeland nar det har hander sa ar man tvungen att dra ner byxorna och ga ett varv runt bordet. Jag trodde dem vi spela mot skamta och jag stod dar och garva lixom. Men sen borjade folk se att det var 7 bollar kvar pa bordet och dem blev helt galna och borja peka pa oss och skrek "Seven balls!" hela tiden! Jag tankte, shit det har kan inte vara sant, no way! Krille drog ner byxorna och gick ett varv men jag tankte fan jag ska absolut INTE gora det, tror dem jag ar dum i huvet haha. Alla skrek och sen holl dem pa och snacka i micen och sa att jag maste ga runt bordet MEN om killen man spela med ar snall sa kan han stalla upp och ga runt bordet med byxorna nerdragna plus att han maste dra trojan over huvet. Men Krille va ju schysst och gjorde det, snacka om att jag blev lattad. Jag tror killarna i baren blev lite besvikna, mohahaha. Senare pa kvallen var det lite kul, folk kom fram och ville skaka hand me Krille for dem tyckte han va cool haha. Ikvall blir det nog att ga ut igeeeen! Jag kommer bli alkolist eller natt haha, men det kanns sa trakigt att bara ga och lagga sig och sova. Igar traffa jag nagra boys from New Zeeland och dem tyckte jag skulle hanga med dem och surfa men jag tror inte det blir av. Dels ar det ganska kallt i vattnet nu, sen var dem inte sadar jattesnygga (jag satsar mer pa Johnny fran OC stuket).

Idag har vi iallafall hittat en schysst lagenhet! Den lag typ 10 minuter gangavstand fran sjalva city vilket ar bra. Jag far ett eget rum sa jag ar glad haha! Det var schysst oxa, man behovde bara binda upp sig en manad och sen kunde man lamna om man ville. Vet inte hur lange jag blir kvar har, hoppas jag far natt jobb. Maste ut och leta lite snart men det blir latt sa att man skjuter upp det hela tiden. Men jag sag nagra roliga kladaffar sa jag hoppas pa nan san affar. Annars var det tydligen latt att fa jobb i barer, speciellt om mna ar tjej sa da har ju jag tur =P Det ar bra att vara tjej ibland hehe, sa javla kul att reta grabbsen att jag far gratis drinkar och grejer.

Ska kolla om jag har nagra roliga bilder att lagga upp! Tammy maila mig din lilla sill, du ar sa seg! Ja ni andra far ju sjalvklart maila mig oxa, jag blir superglad om ni gor det!

puss puss


Har kommer lite random pics, enjooooy

Jag vid Orchard road
Har star jag vid en schysst fontan pa Orchard Road i Singapore! Nar julen borjar narma sig har dem massa julbelysning har. Man fick faktiskt julkanslor aven fast snon fattas.

Julbelysning pa Orchard Road
Har ar en till bild fran Orchard Road. Fint va!

Jag posar utanfor Raffles
Har star jag framfor The worlds famous Raffles Hotel! Man va tvungen att kla upp sig for att komma in sa det blev klanningen pa!

Krille, jag och Per pa Eskibar!
Krille, jag och Per sitter och tar en Eski Drink pa Eski Bar, en club i Singapore dar det var kallt inne!

Skyskrapor i Singapore
Krille, Pauline, Jag, Robert och Oscar ar downtown i Singapore med alla skyskrapor i bakgrunden. Akte tyvarr aldrig upp i nan for det var dyrt och jag ar lite snal =P

Sky Tower
Forsta bilden fran Neeeew Zealand! Det har ar skytower, Aucklands mest kanda byggnad! Man kan hoppa bungujump fran toppen men jag tror itne det ar nagat for mig....Hostelet vi bor pa ar ungefar 100 meter ifran det! Cool! Cool sager alla i Nya Zeeland vad man an gor, till och med pa banken nar man skulle oppna ett account haha.

Smile, I'm a star!

Sista kvallen i Singapore nu. Vi har traffat ett gulligt litet svensk par fran blekinge som vi har hangt me den senaste dagen och ikvall ska vi till natt mysigt litet hak och ata lite indisk mat troro jag.

Gardagen spenderade vi med Pauline och Oscar (det soooota lilla paret) pa Sentosa Island och vi kunde inte ha fatt battre vader! Solen stekte pa hela dagen och jag blev faktiskt riktigt brun, antligen! En ganska bisarr rgej hande pa stranden haha. Jag hade nyss kommit upp fran vattnet och stod och snacka lite me Oauline som lag och stekte pa sanden. Da kom det en liten japansk tant forbi och hon stannade precis bakom mig och jag och Pauline undra va sjutton hon holl pa med. Hon borja typ skrika natt och vi bara kolla pa varann och garva typ. Sen stallde hon sig brevid mig och da var det plotsligt en flock japaner nagra meter darifran och da ville hon tydligen va me pa kort dar med mig! Hon fraga inte utan det var bara uopp me alla deras kamror och borja ta kort och ja jag fick ju sta dar och posa lite! Sen skulle varje en av japanerna va me pa kort saklart sa man fick sta dar och posa ett tag i bikinin. Man kande sig som varsta superkandisen, det skulle vara pricken over i:et om dem hade fragat efter autograf hahaha!

Igar sent pa kvallenb var det buffe som gallde och det var sa JAVLA gott! Sallad, kyckling, korv.....gaaarrrrhhh. At en hel del kan jag saga. Sen satt vi dar och softa i kuddhavet. Det avr ganska kul, nar Krille och Per gick daifran kom det fram en tjej och fraga dem om dem gillade "Working girls" Dem tankte ju pa karriarskvinnor och sa typ "Yes of course!" Da borja hon snacka om natt stalle dar dem ahde hookers och shemales! Och hon sa att om det var en tjej som sag absolutely gorgeous ut sa var det oftast en kille! hahaha! Det blev liiiiite missforstand dar och Krille och Per sprang ivag med benen over ryggen.

Idag har vi akt lite turistbuss runt om i stan, kollat in lite olika kopcenter och bara gatt runt lite i stan. Vi ahde planerat att ga ut men Paulien har feber och ingen av dem trakiga killarna vill ut och dansa, fuck them.

Ohhhh juste holl pa att glomma. Vi besokte Raffles Hotel pa lordagskvallen! Det var riktigt kul! Vilken stamning darinne! Inredningen sag lite sadar gammeldags ut och det lag jordnotter over hela golvet. Jordnotterna var goda och jag forat mig pa dem. Dem var ju faktiskt gratis :P Sen drack jag en Singapore Sling saklart! Den var supergod! Ska lagga upp bilder pa det sen men nu amste jag srpinga ivag, vi ska ga och ata middag.

Love Ya!

En regnig dag

Yes nu sporegnar det har utanfor och jag som skulle aka till en o och sola!!! tror jag skippar det  for en liten stund...kanns inte sa lockande! Men idag vill man verkligen gora natt, igar var en riktig segdag. Var bara en aning bakis haha....Kvallen innan var ganska sjuk.

Det borjade ganska lugnt, jag fick en impuls ide att bara dra nanstans och ta en ol typ. VI drog in till Clark Quay dar man festar, tog varsinn ol, och se skulle vi till natt dansstalle. Jag vet inte hur det gick till riktigt men i nasta stund hade vi traffat ett stort gang me thai ppl och dem drog med oss till ett ganska lugnt stalle forst, sen ville dem dra till en thaiiklubb sa fraga dem om vi ville hanga pa. Det var ganska kul, det visade sig att en av dem dar thai ppl var asrik, agde nan bar haromkring sa han bjod hela thai ganget + oss pa dricka hela kvallen oich gratis intrade och allt! Man kanske sig som varsta VIP guest hahaha. Drinkarna tog aldrig slut haha! Ok i slutet av kvallen, sadar runt 4 var man ganska packad. Men den dar thaiklubben var rolig, dem hade ett band som sjong lite latar och dem drog upp Per pa scenen och han fick lov att sjunga All Rise-Blue med dem ahahah! Han sag ut som varsta popstar dar. Det roliga var att han kunde inte texten sa en av killarna gjorde lite hemliga tecken till han och nan sjong med lite sa det inte skulle bli helt tyst! En annan grej som vi mobbar Krille for var att han gick pa toa, och da kom det fram nagra killar  till honom och fraga om han ville ha "some pleasure". Krille sa nej men sen bjod han dem dar gay killarna pa varsin shot! Hahaha hur stord  far man bli!!! Kvallen var ganska konstig anda, inte som att det skulle handa i Sverige direkt...

Ikvall ska vi pa Raffles Hotel iallfall sa da ska jag ta manga kort nar jag dricker en Singapore Sling! Singapore borjar bli ganska segt nu. Ska bli skont att aka till Nya Zeeland pa tisdag. Ska forsoka satsa pa natt jobb i en affar eller cafe ellet natt sant! Sen efter Nya Zeeland ska jag aka ensam ett tag. Jag vet att Emelie och Sofia ska till Thailand i januari typ, likasa Italo. Sen ska aven Cissi och Emil dit och sen ska nog Anna komma och resa lite me mig sa jag blir val inte helt ensam iallfall! Men det ar ganska drygt att bara aka me killar. Intressant kan man val saga men det ar aven ganska anstrangande. Langtar efter mina tjejer dar hemma! Ringde hem igar och det var skont att hora allas roster. Alskar att lasa i allas bloggar oxa, da vet man iallafall vad som hander dar hemma!

Hoppas det slutar regna snart sa jag kan jobba pa min solbranna. Ni far ha det  bra! Puss!

En galen karaokekvall

Sitter just nu ch chillar pa vart nya hostel som ar superbra! Jag delar rum med 15 andra personer men det gar faktiskt bra hehe. Det ar frascht sa jag ar nojd!

Igar var jag och Krille pa en liten guidad tur me en tjej som jobbade pa hostelet. Det var en schysst tur och vi besokte lite olika tempel, at glass, drack natt speciellt te, ja vi sag lite allt mojligt. Det roligaste var en procedur som man kunde gora i ett av de buddhistiska templen. Det var ganska komplicerat och tog ett tag men det var det vart! Man skulle tanda eld pa nagra rokelsestickor, sen skulle man skaka pa nan burk me massa pinnar och pa och den pinnen som trillar ut forst stod det ett nummer pa. Sen fick man ga till ett litet bibliotek och kolla vad det betyder. Medan man skakade pa pinnarna skulle man tanka pa natt speciellt och pinnen som ramlar ut ger ett meddelande da. Jag fick: You can't turn a stone into a mirror. Men vad var fragan? :D

Sen pa vart nya stalle traffa vi tva schyssta svenskar som heter Daniel och Bjorn. Dem var med pa den guidade turen och sadar, sen sa gick jag och kaka lite indisk mat med dem. Lite senare pa kvallen kande vi for att festa loss lite sa vi drack forst lite Tiger beer, och sen fick vi varsta impulsiden att vi absolut skulle in pa en karaoke bar hahaahha. Fy faaaaan va kul det var! Det var vi som var dar och resten var kineser. Man fick skriva upp vilka latar man ville sjunga och lamna in i bardisken och sen nar det blev ens bords tur sa fick man sjunga dem. Vi slog till pa lite Backstreet Boys, ABBA (saklart) ja vad var det mer, Lionel Richie med I just called to say I love you! Da tyckte jag att Anna skulle vart har och sjungit den med mig for vi ar grymma pa den! Men det var sa kul, kineserna var tokseriosa. Dem sjong bara ballader och med varsta inlevlsen dessutom. Men bartender killen var flummig och det var latt den roligaste kvallen i Singapore! Imorse nar jag vakna var jag helt hes hahaha! Det blev en ganska sen kvall....hehehe.........

Det verkar vara natt konstigt med den har datorn for den vill inte fa upp mina bilder, argh, jag som skulle visa er snyggingen Daniel with great karaoke skills och lite andra roliga kort! Forresten, ikvall ska vi pa natt safari, det ska bli askul! EDIT! Nu gick jag till en annan dator sa nu far ni se lite bilder haha ENJOY!



Daniel 
Daniel var bast pa karaoke (inte battre an mig saklart) . Karaoke skilled!


Har ar karaoke baren vi va pa, stamning!

Jag och Daniels vackra duett
Jag och Daniel sjunger en vacker duett tillsammans. Den var tardrypande. \

Bjorn och jag
Bjorn och jag, bada ar helt svettiga och roda, hett.

Krille och Daniel sjunger ut
Hahahaha alskar det har kortet! Dem ar sa seriosa! Krille slar nastan Steve Tylor i munstorlek!!

Forsta stoppet: Singapore

Yes antligen framme! Efter en mycket lang resa ar man har, men har knappt fattat det an. Jag, Malin och Tammy brannde ivag till Uppsala pa torsdagen, det var en rolig resa. Speciellt roligt var det nar det var ett lik pa vagen och massa skator satt och at pa det och dem idioterna vagrade flytta pa sig nar vi kom med bilen. Sen akte vi for att hamta Krille och Per pa Statoil men det var tydligen fel Statoil och killen i kassan blev ledsen nar vi fragade om det fanns ett annat Statoil i narheten.

Efter att ha fatt ett nervost sammanbrott pa onsdagen (packade vaskan klockan 23), gick resan till Singapore forvanansvart bra! Forst flog vi till en av mina favvostader London! Vinkade glatt till Big Ben och London Eye fran planet. Pa flygplatsen var det lite kaos, Robert och Krille hade saklart flytande vatska i deras handbagage trots att jag varnat dem! Jag har ju faktiskt vart med om det har forut men sjalvklart lyssnade dem inte. Robert och Krille gick for att checka in sitt handbagage och jag och Per satt och vantade. Och vantade. Och vantade... Vi hade ju lixom 4, 5 timmar pa oss till flyget till Singapore avgick. Tillslut orkade vi inte vanta pa dem sa vi gick runt pa Heathrow och chilla lite, drack lite vodka. Vodka killen var rolig, han fraga Per hur gammal han va och det tog typ 10 sekunder eller mer (jag overdriver inte) for per att fa fram hur gammal han va haha. Vodka killen garva och nar han fick reda pa att vi var fran Sverige sa var det tydligen landet som bestod av Vodka and women. Sen gick jag och Per och fika lite pa Starbucks, yaaaaaay, och sen tillslut kom Krille och Robert.

Flygresan till Singapore var ganska lang, tror det var 14 eller 12 timmar, men det var superschysst plan vi akte med! Man hade en liten TV skarm pa satet framfor sig och dem visa massa bra filmer som Pirates of the carribean 2, My super ex-girlfriend, The Fast and the Furious 3. Sag pa The fast and the furious 3 ganger. Det var ju jattebra...eller jag vet inte hahahah. Men filmen utspelades i Tokyo sa man fick in lite Asian feeling! Forsokte sova hela resan och det gick ganska bra, sov en hel del.

Framme i Singapore var klockan 18:00 nar vi anlande sa efter att ha hamtat allt bagage och kollat efter ett schysst hostel tog vi en taxi dit. Forsta intrycket var  Wow! Hoga skyskrapor overallt, massa neonskyltar...thats the way i like it! Hostelet var helt okey! Vaknade for inte sa lange sen men har redan hunnit ata lite frukost och sen ahr jag duschat oxa. Det finns inga kackerlackor har och det ar ganska fresh faktiskt! VI delar rum med nan Malaysia-kille och nan kille som kom hem sent och verkade helt dod imorse. Idag vet jag inte vad det blir, funderade pa att kanske kolla in lite sevardheter! Kankse dra till Sentosa Island who knows.

Ha det fint dar hemma, chio!