Me and my friends

snygganton
Jag och snygg heting Anton! Han ar latt den snyggaste bartendern, efter mig saklart :P Han ar sa rolig och har jamt massa mysko grejer for sig bakom baren, men han har grymma bartenderskills maste jag saga och han brukar lara mig lite :)


coolingarna noot
Jerron, Jethro, Luke och nan jag inte kommer ihag vad han heter. Dem har coolingarna (nooooooot) ar mina homies fran FatCamel. Vi super en hel del hahaha, jamt nar jag kommer hem fran jobbet runt 3-4 pa morgonen sitter dem fortfarande uppe och super och jag joinar ibland. Hardcore yeeehaaa.

yesss
Jess, aaaah min darling fran Aussie! Hon akte hem haromdagen och jag saknar henne jattemycket redan. Hon var sa jakla rolig, vi hade ett band tillsammans som heter Sweassie (om ni inte fattat det sa ar det Sweden Aussie tillsammans i en great combo) Vi prata som vi kannt varandra hela livet och nar jag aker till Aussie i host ska jag aka och halsa pa henne i Darwin!

bouncerss
Oh yeah, har ar Cedar, jag, Ken och Jono. Ken ar en av mina favorit bouncers, han ar sa rolig. Haromdagen var han ledig men kom ner till Globe och sjong och flumma runt, sa jakla full, haha, sa underbart. Han ar en san smoothtalker och blaste kyssar till mig bakom baren, so sweet. Cedar ar grym och har lovat och ta mig mig pa rubgy, yaaaay! Jono ar en av barmanagerna, han gillar att ta kort pa sig sjalv. Haromdagen visa han mig kort han tagit pa sig sjalv nar han hoppar bakom baren, jag tror nan var uttrakad hahahaha.

pornstars
Pornstars, sa heta och sexiga, speciellt hon i mitten! Jono, jag och Charlotta. Jag dricker CC and dry, faktiskt gott! Tom tvinga mig att dricka det, det smakar ganska syrligt pa natt satt, skitgott. Charlotta ar fran Finland sa vi brukar snacka skit om folk pa svenska, det ar perfekt. Hon ar sweeeet och vi brukar jamt snacka skit om alla killar hur jakla storda i huvudet dem ar. Hon har en pojkvan som ar jatteknapp och det ar sa kul att hora hennes klagomal pa han, hahahah. Nej men vi ar inga manshatare hahaha, vi bara alskar att snacka skit. Kommer sakna henne jattemycket, vi brukar alltid hitta pa roliga grejer pa dagarna.

idioter
Hahhahaha Tom och Charles var sa jakla fulla den har kvallen. Tom bjod Charles pa en tequila shot och Charles valte den och Tom tvinga Charles att suga upp allt fran baren med ett sugror. Charles blev utslangd sen for han var for full och han blev bannad i tva veckor for att han drygat sig me vakterna. Det var skitkul, jag laste i securityboken som vakterna alltid skriver i vad som hander pa kvallen och Charles hade sagt "This is not your foothpath, this is not your street, I can stand here if I want to", sa jag brukar alltid mobba Charles nar jag ser han och sa sager jag det dar till han. Sa jakla korkad :)

luke
Luke, den galna kanadensaren som suger pa kort, han har fatt spo av alla tjejer som spelat kort mot han skitkul. Nar jag ar full brukar jag sno hans skateboard och ska runt biljardbordet. Det ar skitkul fast skitsvart och jag ser ut som en idiot. Alskar hans fula t-shirt.

kirstyyy
Kirsty, min alskling fran Scotland! Hon var den forsta bra tjejkompisen jag skaffa i Auckland och jag ar sa glad att hon borja jobba i Globe me mig. Hon alskar heta surfarkillar som jag och pa dagarna jobbar hon i en stor surf/skate affar med maaaaaassa snygga surfare sa vi ska forsoka fa me oss dem ut och festa nan kvall, yaaay! Men Kirsty ar verkligen sa sot.




Skvaller, skvaller, skvaller....

Idag har vart en san bra dag!!!!! Har haft riktigt kul pa sistonde. Igar akte jag och Kirsty till Waiheke Island. Det ar en sot liten o som ligger utanfor Auckland, det tar ungefar 35 minuter att aka dit med en farja. Dagen var helt perfekt, soligt vader och stranden var fin. Men det kunde vart lite varmare i vattnet...och inga snygga surfarkillar var pa stranden. Attans. Sen jobbade jag pa kvallen och traffa en kille som sag exakt ut som prins William! Han komskalrt fran England och han har tjatat om mitt namn och nummer 3 kvallar i rad sa igar tyckte jag synd om han och sa iallafall vad jag hette hahaha. Sen ville alla ta kort me mig igar, kande mig extremt popular.

Idag var aven den kanonbra! Jag, Charlotta fran Globe och Carro hennes kompis akte ivag pa en event som hette Girls Day Out. Det var en stor massa me massa olika stand dar man kunde fixa naglarna, haret, bli sminkad, fa massa gratis produkter, ata godis och ostar framforallt. Vi hade en riktig tjejdag, det var sa skoooont! Aldrig har jag skvallrat sa mycket pa en dag hahah. Dem reser me deras pojkvanner och bada deras pojkvanner ar tydligen jattedryga for tillfallet. Jag skvallrar om Charles for igar kom jag pa han med att ha ljugit for mig om sin jakla mobil! Jattefanigt! Jag orkar inte ens skriva allt som hant med den dar jakla mobilen, det ar sa jakla fanigt, men jag bara hatar nar folk ljuger for mig. Han blev helt forkrossad och idag nar jag jobbade i baren fraga folk som jag inte ens traffat forut om jag brukade dejta Charles och att han tydligen vart ledsen igar pa grund av natt som hant me mig. Helt sjukt, alla skvallrar sa jakla mycket om allt och alla har!! Vilka som gor vad, vilka som har ihop det, vem som skamde ut sig mest, vem som blev fullast, vilka som tjafsat...... the list goes on.

Sov 4 timmar igar, sen var det bara upp och ga pa Girls Day Out och jag hann inte vila natt innan jobbet och nu ar jag sa pigg efter alla Vodka&Redbull jag druckit ikvall sa lika bra att jag skriver av mig lite. Slutade tidigt ikvall, vid 2, sa jag kunde dricka efter och festa me Charlotta som inte jobbade ikvall, vi hade askul! Alskar alla pa Globe, dem ar sa sota. Jag och Tom spela fotboll me ett olglas i baren och vakterna drev me mig som vanligt och larde oss fraser pa maori som vi trodde var typ "Ha det sa bra" men det betydde egentligen "Grab my ass" typ, hahaha. Vi fatta ingenting nar alla vakterna borja garva at oss! Dem ar sa sotaaaaa! Dem ger en alltid en puss pa kinden och varldens bamsekram nar man kommer till jobbet.

Imorrn blir det mer skvaller, harligt harligt. Jag, Charlotta och Carro ska till Starbucks och skvallra! Det kanns som evigheter sen jag drack en chai latte!!! Helt otroligt, jag var beroende av det ett tag. Sen tror jag att jag maste shoppa, jag kanner hur suget kommer varje gang jag gar nerfor Queen Street.

Sry ar jattedalig pa att ladda upp bilder men det kommer!!! Jag ska ta en dag och bara ladda upp massa bilder sa ni far se alla jag jobbar med och sant dar kul :)

Sweet as! (Betyder inte sot stjart by the way...)

So fresh and so clean clean

Yes idag mar jag prima igen och det firades med SHOPPING!!! Tyvarr borja jag nastan grata nar en t-shirt jag spanat in aslange inte fanns langre!!! Det var en underbar t-shirt med CP30 och R2D2 pa, dem var sa sota. Kopte ett par kritstrecksrandiga byxor fran billabong istallet (pappas favvomarke haha), ett halsband och tva presenter till mina sota systrar. Dem har borjat med vinterklader nu i affarerna, skitstorande! Jag har ingen lust att kopa koftor och grejer, det kommer ju va sommar nar jag kommer hem! Whatever.. Sen boka jag tid for klippning imorrn klockan 3 och sen reserverade jag the OC sasong 3, sa den ska jag hyra imorrn i en hel vecka! Ikvall jobbar jag men sen har jag 2 dagar ledigt sa da blir det OC OC OC OC OC!!! Jag och Kirsty ska kopa massor med godis, glass och snacks och sitta framfor tv:n hela dagen i hennes lyx lagenhet. Idag sag jag en kille i billabong affaren som sag exakt ut som Johnny och jag blev helt kar! Jag ska latt ga dit varje dag och spana pa han, fast han sag ganska ung ut, typ 17, 18, dammit. Jag ar ingen pedofil duuuuh. Men syrran kan ju ta han haha. Jag kan forsoka ta ett papparazzi kort eller natt! Hitills har jag sett 2 Johnnys i Nya Zealand, helt sanslost! Tyvarr ingen Ryan eller Seth. Jag tror Johnny kommer fran Nya Zealand. 

Igar var det sondag och det var sa lugnt i baren, hur skont som helst. Var inte riktigt pa topp sa det var skont att kunna sloa lite pa jobbet. Vi stangde ganska tidigt ocksa, perfekt. Det var skitkul, Kirsty hade en galen sydamerikan efter sig och han sag exakt ut som PEDRO!!! (Napoleon u know) Han fria till henne och ville dansa me henne nar dem spelade A whole new world fran Aladdin, sa jakla kul! Jag tyckte hon skulle Vote for Pedro, hahahaha! Sjalv hade jag nagra galna indier vid mitt stalle pa baren som var asroliga och dansa som pingviner typ. Galna pingviner. Till Drum n Bass, hahaha. Alskar Drum n Bass! Ladda ner Bulletproof med Bomberjack och latsas att du knarkar eller natt, skitkul!!! Jag tror det var det indierna gjorde.


Helvetesdagen

Fy fan vad jag hatar att vara sjuk, speciellt pa ett hostel!

Hela dagen igar spenderade jag antingen inne pa toan eller i sangen, eller nanstans mittemellan. Jag vet inte varfor jag var sa sjuk, vaknade bara upp igar och madde sa jakla daligt. Jag borjar misstanka att det beror pa en viss hamburgare jag at efter jobbet dagen innan....fan ska aldrig mer ata hamburgare! Jag skulle ha jobbat igar men fick lov att skippa det sa stackars Kirsty fick hoppa in i stallet. Men det sog verkligen att vara helt ensam pa ett javla hostel. Rorde jag pa mig spydde jag. Och det fanns ingen jag kande pa hostelet som kunde hjalpa mig, jag blev ganska hungrig pa kvallen runt 9 tiden men jag hade ingen mat och jag orkade inte ga och handla sa jag snodde ett apple i kylen, usch jag ar sa hemsk. Men idag gick jag och kopte ett nytt. Och sen var det Tobis fodelsedag igar men jag kunde inte saga grattis ens. Men jag hade faktiskt kopt en present, en asful rosa choklad kanin, sa mitt i natten nar han var ute och festa sa kravlade jag mig ner till receptionen och lamnade in kaninen i en pase med en mobbad grattishalsning, undrar om han fick den. Lyckades somna sen och imorse madde jag betydligt battre men jag ar verkligen inte frisk sa det kommer bli tungt att jobba ikvall. Dessutom sa ar det St Patricks day idag, det ar en festdag for alla irlandare som alla andra ocksa firar for att ha en ursakt att supa sig fulla.

Men jag ar ju stark, jag ar faktiskt en Bene som Krille brukar saga hahaha, imorrn kommer jag ma prima igen.

Just another headline

Idag nar jag vakna upp var jag bara sa jakla deprimerad och ville bara somna om och vakna imorrn eller natt. Jag vet inte vad det beror pa, jag tror jag hade nan cp stord drom men jag vet inte riktigt vad den handlade om. Men hela dagen kanns iallafall for javlig och ikvall maste jag ga och jobba igen, kanske lika bra sa man tanker pa natt annat. Ja inte sa mycket har hant pa senaste, hade tva dagar ledigt vilket var sa jakla skont! Men nu maste jag jobba fem kvallar pa raken igen, drygt. Kirsty har fatt ett annat jobb i en surfing affar sa hon kommer inte jobba lika ofta pa Globe vilket ar synd, saknar henne redan! Hon har flyttat in till Josh, men jag varnade henne for det! Josh ar intresserad av henne men hon har redan en pojkvan och sadar, jajajajaja.....Stackars Joshie. Hon ar en riktig heartbreaker.

I mandags var det meningen att jag inte skulle dricka en droppe alkohol, bara spela lite pool och sadar, men kvallen slutade anda med massa ol pa hostelet med Tobi, en galen amerikanare och kanadensare. Jag hitta en plastkniv som jag hade askul med, jag doda Jerron och Luke (amerikanaren och kanadensaren) typ 100 ganger var. Sen haglade det ocksa!!!! Och en kille lyfte upp mig och sprang ut i haglet och jag fick damppanik och skrek. Sen var det en kille som stirra pa mig hela kvallen och tillslut tog han modet och kom fram och fraga mig om jag gillade mork chocklad eller vit choklad, EEEEWWWW! What the fuck! Jag sa att jag var har me min "pojkvan" och peka pa Tobi och killen tyckte han var bog. Sa mycket sleezy guys har i Auckland! Jag trodde bara att dem fanns i Globe men tydligen har dem spridit sig till Fat Camel baren ocksa. Unbelievable.

Yes, jag har kommit pa Tobis skills! Han ar trummis och trumlarare :P Sen ar han aven grym pa snowboard! Han hade tydligen akt snowboard sen han var tio ar gammal, och bor ungefar 2 timmar fran Alperna. Da lar man va ganska grym! Det ar hans fodelesedag imorrn och jag vet inte vad jag ska kopa, kanske en muffin hahaha. En rosa muffin med ett ljus pa. Hmmm.... Och nej Tobi ar inte min pojkvan jag bara sa sa for attbli kvitt det dar acklet. Sa Tobi has great drummer skills :) Jag alskar killar som kan spela instrument, speciellt trummor, det ar sa jakla hett!

Traffa Charles igar vilket var kul! Han akte till Australien imorse och skulle vara borta en vecka bara. Vi va och spela lite pool och han fick feting spo forsta omgangen, yes jag ar sa bra! Han ska flytta till Australien i borjan av maj, kul for han. Om jag bodde i Nya Zealand hade jag latt dragit till Australien och bott dar ett tag. Man far sa mycket battre lon dar och det ska va mycket mer party! Till och med Falun ar battre party an Auckland, nastan :P Men jag gillar Auckland, men mest for alla vanner man skaffat. Synd bara att Kirsty flyttat ifran mig! Men Josh bor bara fem minuter ivag sa det ar ingen fara :)

Visst det ar kul att resa ensam och sadar och jag har ju bara en manad kvar har nu, till och med mindre an en manad kvar, men ibland kanner man sig valdigt ensam och saknar alla jatte mycket. Kanske darfor jag varit sa nere idag, jag vet inte. Jag ar ingen ensamvarg direkt. Ser verkligen fram emot Thailand och Bali nu, at pa ett thaistalle haromdagen och dem hade padthai som smaka precis som det gor i Thailand! Ska bli skitkul att traffa min egna teddybjorn Krille, jag ska krama ihjal han nar jag ser han.

Fan va hungrig jag blev. Nu ska jag dra, puss

Sa radd sa radd...

Ok jag tankte forsoka skriva ett normalt inlagg men det gar inte! Det sitter en kille brevid mig som ar skitlaskig. Han sitter och skrattar for sig sjalv hela tiden. Kollar man pa han borjar han skratta pa ett satt som knappt gar att beskriva... Tank er en liten tradgardstomte med en stor lie i handen som kollar pa dig och skrattar for sig sjalv innan han ska doda dig typ! Sen den har killen stoter till min stol hela tiden och innan jag fattade att han var helt javla vrickad bad jag han att han kanske kunde flytta sig lite men da skrattar han bara och ser laskig ut. Fy fan....AAaAhahahhahh. Va fan ar hans problem! Han ar sakert pa droger. Hmmm.... Undrar hur lange jag suttit och forsokt analysera det har javla freaket. Han sitter och kollar pa min skarm nu, tur att han inte kan svenska.....Gosh! Han sitter och gungar i stolen och skrattar!!!!!!! 

Happy new year! Again, duuuh

Jag tror jag haller pa att bli sjuk och det ar inte bra! Gar runt och snorvlar och hostar, som tur ar ar jag ledig ikvall men sen ska jag jobba torsdag, fredag, lordag, sondag! Gosh!

Igar var det pool competition igen och jag sog. Vad har hant med mig! Jag tror jag akte ur forst av alla. Tobi mobba mig hela kvallen och jag skyllde pa att jag inte druckit nan ol och att jag faktiskt ar forkyld :P En ganska bra urskat som jag tror han gick pa. Tobi ar en tysk kille som jobbar pa Fat Camel, jatte sot och snall! Har inte riktigt kommit pa vad hans skills ar...

Ikvall ska jag och Kirsty hem till Josh, en kille som vi jobbar pa Globe. Sen ska Daisy och Rob hanga pa oxa, det ar ett jattegulligt par fran England som aven dem jobbar pa Globe. Hur sota som helst! Vi ska dricka lite sen tror jag nagra av dem ska jobba och jag ska val bara ta det lugnt ikvall tror jag, orkar inte med att festa iallafall.

I helgen sa firade jag nyar! Denna gang var det kinesiskt nyar och det var en slags lampfestival i Albert Park. Det bor sjukt mycket asiater i Auckland, alla kommer hit och studerar darfor att det ar grymt billigt for dem har och jag tror alla av dem var i Albert Park. Alla kineser har varsta bilarna, tank er Fast and the furious-style. Tvinga me Tobi dit for Kirsty jobbade. Det var fyrverkerier och ja massa lampor och asiater overallt! Jag kommer fira tre nyar detta ar, helt hilarious! Forst normalt nyar, sen var det kinesisk nyar och sen blir det thailandskt nyar i mitten av april! Manga nyarsloften man maste halla hahaha.

asiater
Asiater var det fullt av.


man pa en hast
En glad gubbe pa en hast med ett par freaky getter brevid! Undrar vad han har tagit...

en griseknov
Tammy vad gor du i Auckland! Hahahah.....


tobi
Tobi ar tysken pa Fat Camel, maste komma pa hans skills haha.

Im a bartender yes I am

Jag alskar att vara en bartender!

Att jobba pa Globe gar riktigt bra nu! Har inte gjort nagra mer misstag och jag ar grym pa att leverera en Quick Fuck nu! By the way, det ar en shot och inget annat hahaha! Det ar Midori och Baileys i den, man haller forst i 3/4 Midori och sen pa toppen ska det vara Baileys, och det far inte blandas sa man maste halla jatteforsiktigt. I borjan sog jag pa det men nu ar jag riktigt grym faktiskt! Sen har jag lart mig varsta tricket nar man ska gora en Vodka Redbull. Snart kan jag sakert borja kasta flaskor och ha mig dar bakom baren haha! Det som ar riktigt schysst med att vara bartender ar att man far en del dricks. Man far ungefar 14 dollar i dricks varje kvall och det ar riktigt schysst! Da slipper man spendera massa pengar fran kontot pa mat och sant dar for man har alltid pengar pa sig. Sen traffar man roligt folk, speciellt dem som jobbar i baren ar riktigt roliga! Borjar bli bra polers me dem nu. Sen nar man har rast gar man ut och javlas lite med dem stora biffiga vakterna, alltid skoj.

Nu har det gatt en vecka sen grabbarna akt ivag. Saknar dem saklart ibland men maste saga att det ar skont att vara ensam. Ibland kan det vara riktigt pafrestande att umgas med sa manga hela tiden. Jag och Kirsty en del nu, kul att vara med en tjejkompis. Kirsty ar den dar skottska tjejen jag bor med! Har ju umgatts me killar ganska mycket och jag maste erkanna att man blev ganska grabbig pa natt satt haha. Men nu bor jag i en female dorm sa ganska skont att vara tjejig och kunna prata om klader och smink. Trodde inte det skulle va kul och bo i en female dorm men det ar kanon! Jag och Kirsty bor i samma rum och det kommer ju nya tjejer varje dag sa man traffar en hel del folk. Igar var det en gammal tant fran Sverige som bodde i samma rum som oss och hon var ascool! Hon var 83 ar gammal och var pa en resa jorden runt. Hon hade redan vart i Vietnam och Australien, sa idag skulle hon till San Fransisco. Igar hade hon rejalt otur dock, hon raka snubbla pa natt som lag pa marken och ramla ner me huvudet forst i asfalten sa hon fick en stor bula precis ovanfor ogonbrynet och blodde rejalt! Jag var "The knight in shining armor" och kom och hjalpte henne och prata svenska me henne och sadar. Men hon var en tuff tant och brydde sig inte sa mycket om sin skada, hon var helt lugn. Imorse madde hon prima igen och hon gav oss lite saker hon inte behovde, bland annat en gul blus (awful haha men kunde inte saga nej), en bok me varmlandska sagor, nan hudkram och en tom resvaska. So sweet!

I helgen har jag ledigt vilket ar riktigt skont. Har jobbat 3 kvallar i rad nu och det tar pa en mer an vad man tror. Kineserna firar nyar nu sa ikvall ar Albert Park fylld med massa lampor. Jag och Kirsty var upp dar idag och kolla lite och det ar helt galet vad mycket lampor det ar. Ska dit ikvall och kolla, ser nog coolt ut nar det blir morkt.

What else....hmmm..... ah jag vet inte! puss





miriwithfriends

Det har en bild tagen i Albert Park, och det var faktiskt var sista kvall tillsammans. Sista kvallen me ganget!
Miss you