Mount Gay Rum Regatta - the movie!

Jag dör!!! Det här är världens roligaste film på mig och Charlotta när vi vann den där Mount Gay Rum Boat Regatta (världens längsta namn tog ett år att skriva), den är sååå kul!

Lyssna på dem sköna kommentarerna:
 Jag: "Yeah the highheels made us taller so we could blow better"
Charlotta: "We had to drink five, seven, six rums before blowing"

http://www.snapparazzi.co.nz/videos/vidclip-k.htm

Sommaren ´07

Sommaren 2007 har officiellt börjat idag. Enligt mig iallafall. Jag och Tammy låg och stekte på morgonen ute på våran nya fina altan och fy fan, svettades som en gris! Tammy såg ut som en liten kräfta, hon hade brännt sig igår. Men hon hade bara solat ena sidan så hon var röd på framsidan och blek på andra sidan, haha, lyckat. Min bränna bättrades iallafall på så nu är man brun och fräsch! Sedan var jag duktig och gick min dagliga promenad runt Hosjö. Danny gjorde mig sällskap och spelade alla mina favorit låtar. Åh han är världens bästa. Mitt nya nyttiga liv går bra! Erika är min träningsguru och har gjort ett litet träningsprogram till mig. Mitt mål är att vara fit inför Aussie. Krille försökte få mig att äta muffins igår men hans uppdrag misslyckades. Jag var på jobbet och han kom förbi med 4 chocklad muffinsar, såna där äckligt goda med chocklad bitar inuti. Jag som älskar chocklad! Han tvinga på mig dem att ta hem så dem låg hotfullt i min väska resten av arbetskvällen. Det blev några blickar men mer än så blev det inte. Jag är så stolt, vilken självdiciplin haha. Men muffinsarna var användbara på ett annat sätt. Jag hade snott kameran av Tammy och hon var sur för det men då lyckades jag komma undan genom att muta henne med muffinsarna. Perfekt! Alla blev glada. Gladast blev nog Kim som glufsa i sig dem idag.

I helgen var det ju Falukalaset med det sög. Dåligt kalas, dåligt kalas! Det är det enda jag kan säga. Hela kvällen var seg! Jag var tvingad att vara chaufför som straff för mitt kaos 2 helger tidigare. Det enda roliga var att Robert och Linnea fyllde 21 år så då hade Robert en hel del sprit hos sig och jag var kvällens officiella bartender! Jag drömde mig tillbaka till Auckland och låtsades att Roberts kök var Globe Bar. Drinkarna blev riktigt goda! Min favorit var nog den med Absolut raspberri, svartvinbärssaft och mjölk. Och massa is. Hade vart bättre med Absolut Kurant istället för saften men man fick ta vad som fanns i skafferiet. Man måste ju döpa sina drinkar så den får heta äsch va fan kommer inte på nått, måste tänka lite. Sen drog vi in till stan och har aldrig vart med om nått värre. Kön till Etage spårade ur. Vilket kaos. Nån tjej börja grina, polisen slet folk över stängslet, nån fick andnöd, en bitch som stod framför mig blev aggressiv, kollade på mig och sa "snart smäller det". Scary. Efter att säkert ha köat i en timmes tid struntade vi i hela skiten, köpte langos och drog hem till Erika i 10 minuter. Sen ville alla bara hem. Nej den kvällen var värdelös.

Imorrn ska jag till Stockholm, min absoluta favoritstad! Jag ska träffa min darling Charlotta från Nya Zealand! Det ska bli såååååå kul! Har saknat henne sjukt mycket sen jag kom hem. Imorrn ska vi träffas och ha lite picknick. Jag ska med lite vin och vi ska bara mysa och skvallra hela dagen. Vad hon har antytt har hon en hel del juicy gossip från NZ. Yum yum yum!

Nej back to work. yaay.