Justin is the man!

Justin Timberlake

Justin Timberlakes nya skiva är hur bra som helst! Lyssnat på den hela helgen nu och varenda låt på skivan är grym! Va ett tag sen jag hörde en skiva som är så klockren! Enjoy...

Monday morning

Finns det något värre än måndag morgon? Man vaknar av den horribla väckarklocksignalen som skär in i huvudet på en just när man har någon kul dröm. Man vaknar upp till verkligheten, duschar, äter frukost och sätter sig på en buss med en busschafför som ger dig en sur min. Precis när man satt sig upptäcker man att man glömt mobilen och sen när man ska ta upp mp3:n och lyssna på lite musik så suger varenda låt för att man har lyssnat på dem ett x antal för många gånger.

Aja, man har faktiskt rätt att vara pessimistisk på måndagar! Något som lättar upp det dötrista jobbet jag har är ju arbetskamraterna, jag och Anna har samma schema hela veckan så nu får man sällskap på mina dagliga vandringar runt kupolen haha. Sen var det värsta mysko, Anna fick ett paket idag och hon visste inte alls vad det var, vi trodde det var en bomb först, paketet vägde en del! Sen när hon öppna det var det ingen bomb (näää va konstigt) utan det  var nån hårddisk eller nått sånt hennes pojkvän beställt i hennes namn. Vi blev något besvikna! Hade livat upp stämningen om det vart en bomb eller nått annat roligare kanske.

Ok förra veckan gick sämst med att vara nyttig, tränade bara 2 gånger! Ahh jag skäms. Måste ta tag i det här nu. Har i alla fall varit duktig och bokat tid för vaccination nu på fredag. Vaccinerade mig i våras och om man vaccinerar sig igen inom ett halvår blir man immun så det är ju bra, slipper man ta dem där läskiga sprutorna igen!

Oh no, jag har fått en asdryg låt på hjärnan jag hörde imorse! Nån låt som dem visslar i hela låten känns det som. Musikvideon är tecknad i alla fall. Ahh blir galen!

Snart är måndagen slut, värsta dagen på veckan. Whoohoo

In the style of...Mischa Barton

Mischa Barton dress


Den här klänningen kommer från asos.com och den är såååååååå söt! Jag blev kär i den! Snälla ge mig den nu måste ha! Hmm jag tror att det ska finnas nån asos affär i London eller är jag kanske helt ute och cyklar? Men om det finns det måste jag ha den här klänningen. Jag är i en "älska klänningar" period och jag vet att den här skulle vara så snygg i Nya Zeeland såklart. Förresten My, jag ska ta kort på mina skor jag lovar! Har inte haft tid bara...

Spänning spänning...

Japp spännande är det! Vem ska vinna? Persson eller Reinfeldt? Inte för att jag är så haj på politiken men snälla, kan inte Persson bli utbytt. Rött for the win men Persson har vart i spetsen för länge nu. Vore coolt om en kvinna blev stadsminister tycker jag! Det var ganska kul, hela familjen gick och röstade tillsammans idag hehe. Ja alla utom Kim som är för liten men det va härlig stämning.

Min dator har gått sönder igen och jag blir så matt. Så imorrn ska den in på lagning.....IGEN! Hoppas dem fixar den riktigt nu så man inte slår sönder den nästa gång den drygar sig.

Ikväll har det vart riktigt trevligt annars, Vår familj va inbjudna till Nordqvists på födelsedagsmiddag, Kjelle fyllde 54 år, grattis till honom. Lovisa hade en spanjor på besök som hette Gilbert, Tammy hade korsförhör med honom om hans musik smak och vi berättade den roliga historien om mamma och moster Guns trip till spanien haha. Mamma och Gun skulle tanka bilen men dem fick inte upp locket till tanken hur dem än försökte så till slut gick dem in till macen där ingen kunde prata engelska och skrek "el loco kaputt!" Spanjorna skakade på huvudena och tänkte förmodlingen dumma suecos... Gilbert berätta att el loco kaputt betyder typ "Crazy bastard!" hahahaha vi satt och garva i minst 5 minuter åt det där.

Jaha så var en till vecka slut...Det börjar närma sig...

Feel Good

Vaknade ganska nyligen...kollade på våra bästa år......åt knäckebröd......solen skiner där ute.....aaaahh det är så skönt att vara ledig!! Det enda jag älskar me mitt hatjobb är att man är ledig fredag till söndag! Det är perfekt om man ska åka iväg på nån liten weekend trip nånstans...som till expempel London om mindre än en månad!

Ikväll ska jag träffa Lovisa och jag ska lära henne min famous wook matlagning. Hon har nyss kommit hem från Malta och så sa hon att hon hade tatuerat sig och jag va lite skeptisk, det måste va en henna tattoo, sen så träffade jag henne vid bussen och då visar hon mig en fet Bob Marley tatuering på armen och jag blev lite chockerad för den såg helt äkta ut! Om jag skulle tatuera mig hade jag inte gjort en Bob Marley tauering så man va lite ehm förvånad men hon börja skratta och sa att den såklart inte va riktig. Ska bli kul att se på hennes bilder från Malta resan, hon hade tydligen träffat nån galen "rastafari snubbe".

Nästa vecka måste jag börja me mitt nyttiga liv! På söndag ska jag vara duktig och gå och rösta och sen på måndag börjar sunda livet. Träna 3-4 dagar i veckan och sen bara äta godis på helgen. Får se hur det går! Har typ ont på fotdynorna eller vad man säger, efter att ha gått i mina nya skyhöga ankelboots en hel dag...och det va i onsdags! Mina ankelboots är riktiga helvetesskor som min mamma alltid säger när jag visar upp mina nya skofynd. Har dem minsta klack eller ser något trånga ut tycker hon att dem borde brinna och plågas i lågorna där nere ehe...men vill man va fin får man lida pin, är det inte så?

Undrar vad som händer i helgen, tänkte stanna hemma och försöka spara lite pengar men det brukar ändå bli så att man drar ut på nånting...Jag vill vinna på triss!!!


Sweet like chocolate

Ewwww jag ska inte ta en enda bit till av den där jävla marabou-digestive chokladen.

Sitter på jobbet och tröstäter lite choklad för jag tycker att jag borde va ledig idag. Ingen borde få lov att jobba på söndagar! Aja schysst me cash är det iallafall.

Imorse mådde man sådär ehe. Gick och la mig typ 5 igår! Va på världens flummigaste efterfest  igår. Vi drog hem till min homie Italo och han släppte lös sin galna kanin i vardagsrummet, sen va alla helt yra och sen helt plötsligt skulle alla dansa salsa. Tänk er hur det såg ut! Ett gäng fyllon som dansar salsa (jag tror inte det såg ut som salsa to be honest....) medan en galen kanin springer runt, helt crazy. Men innan efterfesten va vi på förfest hos Emil. Han har skaffat sig en liten etta med världens läskigaste dusch. Duschen är lixom inte inne på toaletten utan nej, den har ett eget rum för det! Eller rum kanske man inte ska säga....den är typ som en duschkbin man satt in i väggen, en lampa i taket sen stänger man dörren om sig. Klaostrofobi, nej inte alls! Skulle aldrig duscha där! Sen blev det ju palatset eftersom vi inte kom in på Harrys, jag tror att det vilar en förbannelse över mig. Alla säger jämt att dem kommer in men när jag är med kommer vi aldrig in! På palatset var det ganska segt, det var kul när Emil dansa vid strippstången och det var mindre kul när nån ful unge skulle mucka bråk me Italo.... Tog hela kvällen för att få Italo lugn, omg.

Nej nu ska jag redigera vidare.....Oh har lite bowling som ska med här i tidningen. Några pansionärer som äger alla, interesting.


Hotdog is tha shit!

Hotdog is tha shit! Linnea I miss u!!!


Linnea, min babe har dragit till Malta och ska vara där i 3 månader! I miss u everyday :)


Dare

Jag är så glad, min dator kom nyss hem från lagning och nu fungerar den! Men jag har lite bekymmer....Jag fattar ingenting av bloggsidan hahaha. Måste fråga min syster om hjälp, hon är ju pro på det här.

Ja nu är det inte långt kvar tills jag åker! Den 6/11 packar jag min fula gröna slitna unkna väska och bär mig av med tre galna bjursingar till Nya Zeeland!!! Jag kan inte fatta det än riktigt, känns helt overkligt. Men fan va kul det ska bli! Skönt att slippa Falun...ni som kommer härifrån vet vad jag menar haha. Alla känner alla, alla har varit med alla, enda utestället är ett sluskställe me en strippstång, u get it.

Planen är i alla fall att först ta en liten trip till Singapore. Då ska vi gå till den där superkända baren och dricka en drink som är känd över hela världen, jag tror den heter Singapore Slingback eller nåt..ehe stor koll man hade. Sen efter att vi stannat där i typ 10 dagar drar vi till Australien! VI måste mellanlanda dit innan vi ska till Auckland så vi tänkte att vi kan ju stanna några dagar där. Brisbane skulle tydligen va värsta nice, Krille (en av mina boys) hade vart där förut. Ah men sen efter Brisbane blir det Auckland! Där ska vi skaffa lägenhet och kanske bil och sånt där. Tänkte satsa på ett jobb i en klädaffär kanske, har alltid verkat va ett ganska schysst jobb. Efter Nya Zeeland blir det Thailand! Oh Yeah! Va där i våras och det är kanon! Altt är sjukt billigt som ni kanske har hört av alla andra som vart där ungefär. Sen blir det att åka runt lite i länderna runt omkring. Sen i april kommer Lovisa och min syster Tammy och hälsar på, det ska bli GRYMT kul!! Längtar redan!

Kommer bli so sad att inte träffa min lilla Tommy-girl på typ ett halvår!! Aah hoppas jag står ut! Får väl trösta mig med lite heta surfer boys, haha.


Jag HATAR datorer och jag tror dem hatar mig! Jag har laddat ner låtar och nu är dem helt borta, jävla cp skit.....

blog virgin

Yes, det är sant. Miranda Josefin Siri Bené har skapat en blogg! Nu är jag inte oskuld längre ;)