Första snön!

Ooohohh blir alldeles nostalgisk varje gång den första snön faller ner. Som man längtade efter snön när man var liten...va gammal man känner sig nu haha. Men det är kaos ute iallafall!! På bara en natt har det snöat mer än 1 decimeter och det är fortfarande snökaos. Min kära frojde Anna sitter här brevid mig och klagar på snön men jag tycker det är ganska mysigt...men det är förmodligen för att jag åker på min World Tour Trip om bara 2 dagar! TVÅ DAGAR OH MY GOD! Är inte nervös än iallafall och det är ju alltid ett plus...känner mig bara lite stressad det är allt.

Dagens klockrena kommentar:
Anna säger till moi - "Du ser ut som en italiensk bimbo!"

On my way

Städat rummet - ja
Fixat ihop alla jävla viktiga papper - ja
Tvättat kläder som ska med på resan - ja
Spärrat mobil och ringt runt resturangen och hotellet - ja
Skrivit engelskt CV -  nej


Ja jag börjar få ihop ett och annat inför resan och har faktiskt inte blivit nervös än. Och hoppas jag inte blir det. Igår var en riktigt kass dag. Mitt sällskap för kvällen var en riktig idiot och jag tappa bort min mobil, yaaaay. Aja stackars mobilen, han ahde ändå förlorat sin själ. Härom veckan försvann alla bilder, ljud, teman och allting så där dog hans själ, sorgligt. Jag tror han tog självmord nu. Grejen är att han lämna mig i sticket! Nu måste jag skaffa en ny mobil inför resan! Det ända som räddade kvällen var OC säsong 3. Yes det finns folk som kan ha det värre! Även fast dem inte finns på riktigt och att det är ev tv-serie....men det känns i alla fall som att dem finns! Älskar Marissas hår! Var förresten och klippte mig i torsdags och det blev verkligen hur fint som helst. Nu älskar jag mitt hår oxå! Erika är bäst! En riktig ängel i höstmörkret haha. Köpte en svinbra leave in product som är awsome! Nej nu ska jag iväg till freaket och spela lite World Of Worldcraft!

Utmaning från Lovisa!

Lovisa jag kollar din blogg varje dag! Okey du är en riktig geek men jag antar utmaningen ändå mohahah.

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
Hittar ingen bok här i närheten utan tar bara upp ett random papper på skrivbordet och det står "kommer vi nu att göra ett muntligt avtal, dvs. en enkel inspelning."
2. Sträck ut din högra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Ett svart sexigt headset
3. Vad var det senaste du såg på TV?
5 minuter av Desperater Housewives
4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
16:37 (omg så nära 16:39)
5. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Jag gick runt Kupolen med min homie Anna och jag hade hade lovat henne att jag skulle ha på mig min nya Telia Keps som jag vann på en tävling på jobbet idag.
6. Vad har du på dig?
Zebra randigt hårband, vit skjorta, slitna jeans, svarta ballerina
7. Drömde du något i natt? I så fall - vad?
Ehm kommer inte ihåg ett shit...
8. När skrattade så du nästan kiknade senast?
Det var lördag natt tror jag och jag och min darling My tog så underbara bilder med våran webcam. Kolla in hennes blogg för ett vackert kollage jag gjorde åt henne (murdle.blogg.se) Jag låg och kved nere på golvet.
9. Vilken var den senaste film du såg?
Tristan och Isolde
10. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
Jag skulle ha lägenheter i mina favoritstäder i världen, jag skulle shoppa tills jag inte orkade gå längre, åka på en resa jorden runt och ta med mig alla mina vänner =)
11. Berätta 2 saker om dig själv som folk inte känner till.
Jag är ganska häftig och jag är World of Warcraft addicted...fast det kanske alla visste förresten. Har grönt bälte i karate!
12. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
Jag skulle va supersmart, supersnygg, superrik, superlycklig och jag skulle ha bästa graderingen i karate!
13. Tycker du om att dansa?
Hell yeah! Jag är bäst på det typ.
14. George Bush?
Terrorist

Surfing in NZ


Surfing in NZ


Åååååååh jag vill dit nu! Okey, jag kan inte surfa men jag lovar er, jag ska bli grym! Om man ska bo i Nya Zeeland i 6 månader är man dum i huvudet om man inte lär sig surfa, och eftersom jag inte är det så klart att man tar chansen. Sol, vita stränder, snygga surfingkillar (hoppas dem ser ut som Johnny i OC).... och inga hajar, låter ju underbart. My och Tammy, jag lovar att jag kommer och hälsar på er i Frankrike sen och vi ska surfa varje dag!


Gief plsss Mp3 songs

Nu är det 1 vecka och 4 dagar kvar tills jag åker på min world tour trip och jag har börjat fundera på vad fan jag ska lägga för låtar på min mp3!!! Dem här låtarna ska jag lyssna på i ett halvår så they better be good. När jag sitter på nått flygplan, någon svettig buss, på beachen eller på nått annat kul ställe....så snälla hjälp mig! Alla jag känner måste skriva en kommentar med en låt som jag ska lägga in så lovar jag att jag alltid ska tänka på er när jag hör den sången =) Ja ni andra får ju oxå ge tips såklart! Synd bara att jag har 256 mb....Måste skaffa en ipod, gosh!


London London London!

Vilken Weekend vi har haft!!! Vi  har shoppat, blivit jagade av galna spanjorer, sett gnomer, firat jul, blivit utsatta för profftstjuvar, sett Big Ben och Buckingham palace, druckit värsta godaste drycker på Starbucks, ja säg nått vi inte har gjort! London är absolut ett ställe jag måste åka tillbaka till. Allt var great och den engelska dialekten är sooo sexy! Men synd bara att det är svårt att hitta snygga engelsmän. Vi såg väl några stycken men vi var mest fokuserade på shopping såklart =P Skit i killarna! Köpte det mesta på rea! När vi kom dit hade dem nyss startat midseason sale, inte mig emot! Köpte en fin kornblå blus, ett vitt ganska stort och slappt linne me fina detaljer vid urrigningen, svarta knästrumpor (detta från New Look), ett par underbara svarta skinnskor från TopShop, ett asgrymt läppsyl från David and Goliath som smaka mint och som det stod "Chillin with my gnomies". Tammy och My blev något rädda för det men jag är ju bundsförvant med dem så..hehe. Köpte oxå en orange söt topp med knappar på urigningen från Miss Selfridge, en svart skinnväska från HM. Ehm köpte även två snygga hårband från Dorothy Perkins och örhängen från Claires (som jag inte kan hitta, snyft). Det var  nog allt =P

Alltså vilka internskämt vi har efter det här! Min mosters kanonbra engelska "I want carrots and palsternäcka", "Its vinäger. Its balsam vinäger". Mamma och Gun när dem fick skratt anfall pga en varsin öl och en grön mössa från New Look. Lyckades filma det  med digital kameran! Det är oslagbart. När vi gick runt och sa AaAAHAHAHHAAAAAA (dålig imitering av en alvkung i sagan om ringen) och Mys helvetesskratt!! hahahahahaha älskar det!

Det enda tråkiga som hände var när Tove blev bestulen på hennes väska. Jävla tjuvar...aja dem får tillbaka det genom karma....tre gånger värre!!!

Okey här är snygga bilder, enjoy! =)

Big Ben
Jag och mina söta syra posar vid Big Ben!

Chillin with my gnomies
"Chillin with my gnomies" -Det ultimata läppsylet.

Gnomer
Gnomer vandrade runt på Oxford Street!!! Cuties!! Jag vill ha en egen gnome.

Kenhett
Det här är Tove, Kenhett och jag. Stackars lilla Kenhett blev kidnappad och troligtvis torterad. R.I.P Kenhett.

Picadilly circus
Tammy, My och Moi vid Picadilly Circus! Coolt ställe!

muffins
Dem här muffinsarna var gudomliga. Jag och Tove delade på en chocklad muffin med smält chocklad inuti och vit chocklad som topping. Jag vill haaaaaaa!

Frappuccino
Jag och min Frapuccino! Den är från Starbucks och den smakade nästan lika gott som muffinsarna. Varför har vi inte Starbucks i Sverige?


London Calling

Whohoooo snart dags för en liten weekendtripp till London me familjen och kusinerna. Ska bli hur kul som helst! Jag känner på mig att det kommer bli riktigt flummigt. Mamma kommer säkert slita loss nått dörrhandtag på stället vi ska bo (hon brukar va ganska duktig på det) och sen kommer vi säkert gå vilse i London och sen vara lost forever!

Iallafall, London är ju shoppingstället nummer ett och jag har en liten lista över saker jag ska spana på.

1. Handväska - helst en svart, ganska rymlig sak. Ska gå runt i den i Nya Zeeland i typ ett halvår så den måste va snygg =P

2. Smink - Bah, måste köpa smink! Ny mascara, någon snygg, fräsch ögonskugga, svart eyeliner och en ny rogue med lite aprikosaktig nyans.

3. Skor - Jag tror jag ska satsa på ett par svarta eller vita ballerina skor. Dem måste iallafall vara bekväma och matcha det mesta. Vita tycker jag är snyggare men svarta blir ju inte skitiga så lätt...hmmmm svårt val.

4. Linnen - Mina kusiner berättade att när dem senast var i London, det var under den här tiden på året, reade dem ut jättemycket sommarkläder! Oooooh I'm in heaven! Har ganska mycket kjolar och sådär så det blir nog en jakt efter heta linnen.


2 dagar kvar!

Utmaning: 4 bästa tv-serier

Ok fick en tuff utmaning från My på dem 4 bästa tv-serierna men jag ska nog fixa det =P

1. Prison Break - Ok jag tror jag bara behöver säga Michael Scofield få förstår alla vad jag menar! Han är fängslande snygg hahaha. Sen att Peter Stormare är med är ju självklart ett plus.

2. The O.C - Den här serien är ju i en klass för sig. Jag tror det är personerna man faller för och såklart kläderna!! <3 Summer

3. Desperate Housewives - Har tyvärr bara sett säsong 1 än (jag vet, my bad) men syrrorna ska köpa säsong på på DVD och sen får man väl fixa säsong 3 på nått sätt...

4. Days of our lives - So cheeeeeeesy oh so cheeeesy! Det är så bra att man bara behöver se ett avsnitt i månaden och nästa gång man tittar är dem fortfarande inne i sina intriger och ingenting verkar ha hänt. Älskar dem fåniga inzoomningarna och när den pratar med sig själva - brilliant


Heck yes I did!

napoleonNapoleon riktig

fugato.net - is.rice.edu


"Heck yes I did!" Vilken skön kille, Napoleon Dynamite! Jag, Tammy och mina kusiner är kär i han och önskar att det fanns någon som han på riktigt hahahaha. Nej men allvarligt han är bäst, se filmen!! Do it, DO IT! Till vänster är riktiga Napoleon och till höger är fejk Napoleon (skådisen alltså =P)

Helgen i övrigt var superkul! Familjen drog ner en sväng och hälsade på på våra söta kussar i Stockholm. Det var väldigt trevligt! På lördagen gick vi ut och vi har då hört en hel del dåliga raggningsrepliker. Det roligaste va när det kom fram nån retarded kille till My och fråga "Are you Olinda?" Hahahahah! Sen blev jag Mys flickvän för 5 minuter när det kom en äcklig kille och börja stöta på henne.

Var även förbi en pärlaffär som ligger på Söder och köpte lite fina pärlor som jag sedan gjorde ett schysst halsband av! Jag blev helt fast i grejen att göra sina egna smycken! Synd att vi inte har några pärlaffärer i Falun direkt. Ska ta ett kort på halsbandet jag gjorde så ni får se =)

<3 Napoleon!